in

Mama van 4 in seconden gescalpeerd na simpele vergissing – nu waarschuwt ze alle vrouwen.

Alvorens naar de autowerkplaats te gaan, zullen we onze autoproblemen altijd eerst zelf proberen op te lossen. Ik ben geen uitzondering. Ik denk altijd eerst aan geld besparen vooraleer geld uit te geven aan iets dat ik misschien zelf had kunnen doen. De waarheid is dat dit al verschillende keren gewerkt heeft.

Moeder van vier Alon Abare dacht hetzelfde toen haar auto in panne viel.

Ze stopte, schakelde de motor uit en opende de motorkap. Ze had geen idee dat deze simpele actie haar leven voorgoed zou veranderen.

Na een lange depressie kwam Alon eindelijk naar buiten met een ongeval dat alles veranderde. Haar doel is om andere mensen te waarschuwen en om op elk klein detail te letten. Nadat ik het gelezen had, moet ik toegeven dat iedereen dit zou moeten weten …

Lees ook  Deze krachtige foto’s van een 11-jarige jongen met kanker gaan de hele wereld over.

Het begon allemaal toen Alon merkte dat haar auto problemen had. Helaas had ze geen geld voor een automecanicien. En ze deed wat we allemaal zouden doen. Ze opende de motorkap en nam een kijkje.

Ze wilde gewoon zien of ze het probleem misschien zelf zou kunnen oplossen. Wat ze niet wist was dat haar leven in gevaar was.

Eenmaal ze over de motor boog, voelde ze plotseling een ondraaglijke pijn in haar hele lichaam. Ze had geen idee wat er aan de hand was, alleen dat het de ergste pijn was die ze ooit in haar leven al gevoeld had.

Gelukkig hoorden haar kinderen het geschreeuw en kwamen te hulp. Zonder hun snelle denken, had Alon aan haar verwondingen kunnen overlijden.

Alon werd meteen naar het ziekenhuis overgebracht. Daar informeerden de dokters haar dat ze een vergissing had gemaakt die haar het leven had kunnen kosten.

Lees ook  Deze beelden van leerkrachten in de meest absurde poses zijn hilarisch (foto’s)

Ze had een simpele vergissing gemaakt, en nu waarschuwt ze andere vrouwen voor het te laat is. Alon, die nog vele operaties en transplantaties zal moeten ondergaan, weet dat het lang zal duren vooraleer ze helemaal hersteld is – zowel fysiek als mentaal.

Het ongeval kostte haar ontzettend veel geld aan medische rekeningen. Maar het ergste van al voor haar? Ze liet haar kinderen bijna zonder moeder achter.

Alon zal deze vergissing nooit meer begaan. Helaas zijn er anderen die hetzelfde zou kunnen overkomen.

In de onderstaande video leer je alles over deze vergissing. Het is een les die je niet zal willen missen, zeker wanneer je een vrouw bent, of een man met lange haren.

Gezicht van baby zit onder de bloederige zweren. Wanneer mama ontdekt waarom, stuurt ze dringende boodschap uit voor andere ouders.

Vrouw belt politie over vermiste kleindochter – politie doorzoekt huis en doet bloedstollende ontdekking.