in

Mama van 3 heeft al 21 jaar dezelfde buurvrouw, maar wist niet wat voor een verschrikkelijke aanblik er in haar flat wachtte.

Lucy Ashen, een 39-jarige moeder van drie kinderen, woont al 21 jaar in haar appartement in Londen. Ze kent haar buurvrouw, een bejaarde dame, alleen van ziens. Ze weet dat niemand om haar geeft.

De buurvrouw is zeer teruggetrokken en leeft in alle eenzaamheid op haar appartementje met 1 slaapkamer. Lucy weet dat ze ook met mentale problemen te kampen heeft. Ze vermoedt dat de bejaarde vrouw hulp nodig heeft maar gewoon niet in staat is om het te vragen.

Lucy probeerde meerdere malen om het vertrouwen van de dame te winnen. Pas na jaren opent de oude vrouw haar deuren voor Lucy.

Lees ook  Vrouw bevalt van drie zwarte kindjes – de waarheid hierachter brengt de hele wereld in tranen

Wat ze daar aantreft, is nog erger dan wat ze gevreesd had.

De vloer is besmeurd met viezigheid en in het meubilair zitten overal gaten.

In de koelkast vallen zelfs de muizen dood.

De oude dame heeft al 13 jaar geen warm bad genomen en ze slaapt op een vuile matras op de grond.

Lucy heeft genoeg gezien. Met haar 14-jarige dochter neemt ze het appartement grondig onder handen. Ze gooit alle oude meubels aan de kant en na 60 uur schrobben en poetsen zijn de kamers eindelijk weer een beetje schoon.

Omdat ze er zelf niet echt breed voorzitten, doen ze een beroep op Facebook om meubeltjes in te zamelen. Ze maakt een lijstje van noodzakelijke spulletjes en plaatst die op Facebook.

Lees ook  Jongen adopteert kat met precies dezelfde zeldzame oogafwijking en hazenlip als hem.

Lucy kan niet geloven wat er toen gebeurde. Ze is overweldigend door de massale steun van mensen die de post gelezen hebben. Binnen de 24 uur heeft ze 80 procent van de gevraagde spulletjes.

In een mum van tijd had de oude dame een schoon bed, mooi meubilair, nieuwe kledij, drie maaltijden per dag, en vooral haar waardigheid terug.

En met Lucy heeft ze een geweldige buurvrouw gevonden!

Echt hartverwarmend om te zien dat er toch nog solidariteit is in deze samenleving!

Dit paard is meer dan een miljoen euro waard, bekijk het moment dat de teugels worden afgedaan

Tiener haalt driejarige op bij de kleuterschool – uren later ziet mama online het ondenkbare.