in

Mama sloeg haar 2-jarig zoontje dood omdat hij niet kon stappen.

Opgelet: Schokkende inhoud niet geschikt voor gevoelige lezers.

Een moeder wordt ervan beschuldigd haar tweejarige zoon dood geslagen te hebben nadat ze hem rond sleurde om hem te dwingen om te stappen. De 27-jarige moeder, die om juridische redenen niet vernoemd kan worden, werd woedend omdat de peuter maar bleef vallen in haar huis in Sydney.

Ze liet de jongen achter met ‘catastrofale, interne verwondingen’ die overeenstemmen met de val van een gebouw of een zwaar auto-ongeluk, waaronder een gescheurd hart.

“De moeder sloeg hem wel duizend keer met een riem, een sandaal en platte hand om hem te dwingen om te stappen”, las de magistraat voor uit de verklaring van de broer van de peuter. “Het slachtoffer had moeite om rechtop te staan en viel neer. Ze was woedend en sleepte het slachtoffer over de grond.”

De peuter werd op 3 augustus in het ziekenhuis binnengebracht, maar kon niet gereanimeerd worden.

Toen de vrouw in de rechtbank werd binnengeleid, spuugde ze volgens de Daily Mail Australia naar een cameraman.

De tweejarige jongen verbleef het grootste deel van zijn leven in de pleegzorg, maar werd terug overgedragen aan zijn biologische familie. Kort daarna liep hij de catastrofale inwendige verwondingen op.

De pleegmoeder, die 18 maanden voor hem gezorgd had, verklaarde eerder dat hij “de gelukkigste baby ter wereld was.”

De moeder van de jongen en de 34-jarige vader werden aangeklaagd wegens moord en staan nu terecht voor de rechtbank. De moeder zal op 2 mei opnieuw voor de rechtbank moeten verschijnen.

DEEL dit verhaal als ook jij hoopt dat er gerechtigheid geschiedt voor deze kleine jongen.

Gevaarlijke trend: Jongeren snuiven aan brandende vuilnisbakken om high te worden.

Jong meisje aan de zware medicatie nadat aandachtszieke moeder loog dat ze ziek was.