in

Mama riskeert levenslang voor moord op ‘aan rander van haar dochtertje (6)’.

Een moeder riskeert levenslang nadat ze schuldig werd bevonden aan de moord op een tiener die ervan beschuldigd werd haar dochtertje (6) aanger*nd te hebben.

Connie Serbu (43) werd veroordeeld voor de moord op Xavier Sierra (18), die in 2016 doodgeschoten werd nadat hij naar een verlaten zone gelokt werd.

Tijdens het proces in Florida zeiden de openbare aanklagers dat Serbu wraak wilde nadat ze te horen kreeg dat de babysitter haar dochter aangeraakt had.

Serbu zou de moord maandenlang voorbereid hebben en vertelde haar echtgenoot in mei 2016 dat ze ‘iets zou doen’ nadat ze de vermeende feiten ontdekte.

Het s*ksueel m*sbruik zou plaatsgevonden hebben in 2011 toen de dochter van Serbu zes jaar oud was en Sierra 12 of 13 was.

Lees ook  9-jarig jongetje geeft politieagent een geheim briefje. Als de agent het leest, veert hij meteen recht uit z’n stoel.

In de aanloop naar de moord contacteerde Serbu de jongeman en zei dat ze hulp nodig had om een stapelbed te bouwen en dat het ‘easy money’ zou zijn. Serbu schakelde haar mentaal gehandicapte broer John Vargas in om de moord te laten uitvoeren.

Op de dag van de moord gingen Serbu en Vargas de tiener oppikken en ondervroegen hem onderweg over het s*ksueel m*sbruik.

Toen ze op de geplande plaats aankwamen, renden Serbu en haar broer, gekleed in zwarte kledij, schoenen met ducttape en bedekte hoofden, achter Sierra aan toen hij probeerde te vluchten.

Ze hadden twee handwapens bij zich en een aardappel om het wapen te dempen. Sierra en Vargas hadden een handgemeen, waarbij Sierra geraakt werd door kogels van beide handwapens en waarbij ook Vargas een fatale schotwonde in zijn buik opliep.

Lees ook  Instagramster laat tattoo zetten bij haar kat en iedereen reageert razend

Beide mannen zouden later overlijden aan hun verwondingen. Toen de politie arriveerde was Serbu nog ter plaatse.

De agenten zeiden dat ze meteen een genadeloze bekentenis aflegde. Ze zei: “Het is allemaal mijn fout. Ik geef er niet om, hij randde mijn dochter aan … ze vertelde me alles wat er gebeurde.”

Serbu waarschuwde haar man voordien dat hij hun kinderen misschien alleen zou moeten opvoeden. De moeder riskeert nu levenslang. De uitspraak over de strafmaat is gepland voor 3 januari.

Oeps, Yolanthe laat fotograaf “per ongeluk” onder rok gluren:

Ook 90-jarige man uit Eindhoven slachtoffer nepbloedprikkers: bloed weg, geld weg