in

Mama rept zich naar kinderdagverblijf nadat haar baby “aangevallen” werd. Bewakingsbeelden onthullen verschrikkelijke waarheid.

Het was iets meer dan een jaar geleden dat Tracy Blinov haar 7 maanden oude dochter Eliana achterliet in het Busy Hands kinderdagverblijf in Montana in de VS, alvorens naar het werk te vertrekken.

Het duurde niet lang voordat de moeder een telefoontje kreeg van een personeelslid dat ze niet snel meer zal vergeten. Tracy kreeg te horen dat haar dochter gebeten werd, dus keerde ze onmiddellijk terug naar het kinderdagverblijf.

Toen ze arriveerde, stond haar een schokkend zicht te wachten.

Eliana was niet gewoon een keer gebeten, maar haar hele gezicht stond onder de bijtwonden die een ouder kind had veroorzaakt.

Dat kinderen elkaar bijten is niet nieuws – dat gebeurt wereldwijd elke dag. Wat Tracy zorgen baarde was dat haar dochter zoveel keer gebeten was alvorens het personeel het opmerkte.

Nadat ze de bewakingsbeelden had bekeken, besefte Tracy dat haar dochter anderhalve minuut lang werd aangevallen voordat iemand van het personeel eindelijk tussenbeide kwam.

Lees ook  Hartverscheurend: oudere vrouw staart naar lege schappen, voordat ze in tranen uitbarst

Ze had meer dan tien bijtwonden op haar gezicht en lichaam.

Na het incident werd een onderzoek gestart waarom het zo lang duurde vooraleer het personeel reageerde. Het kinderdagverblijf beweert dat ze tussenbeide kwamen van zodra ze het geschreeuw van Eliana hoorden.

De tweejarige die de aanval veroorzaakt had, werd pas toegelaten tot het verblijf.

Amper een week voordien werd de peuter verwijderd uit een ander centrum omdat ze een ander kind gebeten had.

De moeder van het kind had het huidige kinderdagverblijf echter niets verteld over dit vorige incident.

“De peuter die binnenkwam, was een nieuwe klant en ze had nagelaten om ons mee te delen dat het kind een bijter was en liet na om te zeggen dat ze een week voordien nog uit een ander centrum gegooid werd wegens het bijten van een kind”, vertelde de eigenaar.

“Moesten we dat geweten hebben, hadden we haar kunnen zeggen: ‘ We kunnen haar niet toelaten.’”

Lees ook  Handdrogers in wc blazen stukjes uitwerpselen op je

De bijtwonden waren zo ernstig dat het meisje antibiotica moest nemen. Maar hoewel het kleintje verschillende bijtwonden had opgelopen, stelde ze het enkele dagen later weer goed.

Dit is wat Tracy op Facebook schreef over het incident:

“Ze stelt het veel beter vandaag. Ik ben blij om te melden dat de blauwe plekken en littekens een beetje weggetrokken zijn, het is verbazend hoe weerbaar baby’s zijn. Zo omver geblazen door iedereens steun.”

Volgens de regelgeving in de Amerikaanse staat Montana mogen er in een kinderdagverblijf slechts vier kinderen per volwassene toegelaten worden. Naar aanleiding van de aanval kondigde Busy Hands aan dat ze dat aantal zullen herleiden tot 2 kinderen per volwassene.

We hopen dat de ouders van Eliana niet bang zijn om hun kinderen terug in een kinderdagverblijf achter te laten. En dat het kinderdagverblijf alles doet om dergelijke incidenten in de toekomst te vermijden.

Hij raakte zwaargewond na het drinken van DIT… Wat een nachtmerrie!

Prins George steelt de show op de trouwfoto’s van Harry en Meghan. Zie jij het hilarische detail?