in

Mama is verward wanneer vrouw begint te staren. Maar het waren de woorden van deze vreemde die haar deden verstijven.

Charli Stevens is niet het type moeder die ervan houdt om persoonlijke dingen op de sociale media te posten. Maar toen ze in het openbaar beschaamd werd voor niets meer dan gewoon zichzelf te zijn, vond ze het noodzakelijk om haar boodschap te delen. Niet lang geleden ging Charli winkelen met haar 5 maanden oude zoon, Grayson, toen een vrouw hen plotseling benaderde. De vreemde maakte een opmerking die haar in tranen achterliet. Het enige wat ze kon doen was blijven staan en huilen.

Hoewel ze verwoest was, kon ze dit niet zomaar laten voorbijgaan. In een wereld die mensen maar blijft veroordelen omwille van hun uiterlijk, is haar verhaal er eentje dat verteld moet worden.

De meesten onder ons zijn het ermee eens dat het onbeleefd is om op iemand toe te steppen en hen botweg te beledigen. Dat geldt eens te meer wanneer je die andere persoon helemaal niet kent!

Helaas is dat precies wat Charli overkwam toen ze in haar plaatselijke supermarkt boodschappen aan het doen was. Een vrouw van middelbare leeftijd besloot om zich met andermans zaken te bemoeien, en ze stapte recht op de vrouw uit Ohio af.

“Toen ik daar was merkte ik een vrouw, wellicht in de 50, die me bleef aanstaren. Ik haat het wanneer mensen naar me staren, maar ik zei of deed niets. Enkele minuten later, kwam ze naar me toe en zei: ‘Ik denk dat je kleren een beetje te klein voor je zijn.’”

Lees ook  Dit is hoe verslaafde Netflix binge-watchers er binnen 20 jaar zullen uitzien (foto’s)

Charli kon niet geloven dat ze daar ter plekke in het openbaar beschaamd werd omwille van haar uiterlijk! Ze was compleet geschokt en overstuur door het onbeschofte gedrag van deze vrouw.

Een verblufte Charli hoopte dat ze de vrouw verkeerd verstaan had, maar helaas ging de vrouw over tot een tweede en derde rondje beledigen.

“Ik zei: ‘Excuseert u me?’ en ze zei: ‘nou, ik wil je niet beledigen, maar je bent gewoon te dik om dat soort kledij te dragen.’ De tranen welden op, ik wist niet wat te zeggen.”

De moeder van twee zei dat ze doorgaans niet verlegen is om haar mening te zeggen, maar ditmaal verstijfde ze. De arme Charli stond perplex, en dan probeerde de vreemde haar beledigingen te rechtvaardigen met “Ik wil niet gemeen zijn.”

“Ik wil niet gemeen zijn, maar misschien zou je moeten overwegen om andere kledij aan te trekken voor je het huis uitgaat.”

Nadat de vrouw wegwandelde, stond Charli te huilen. Ze legde alles terug in de rekken en ging de winkel buiten zonder iets te kopen.

Charli besloot een foto te posten over haar “te strakke” outfit en een belangrijke boodschap over body-shaming.

Lees ook  Als je iemand kent die dit jaar een griepprik overweegt, laat hem dan dit zien

“Waarom doet een complete onbekende zoveel moeite om iemand te beledigen? Wat als ik depressief was geweest? Of wat als ik constant werd uitgelachen omwille van mijn gewicht en die ene commentaar tilde me over de grens? Gelukkig ben ik dat niet.”

De bezorgde moeder wil gewoon dat mensen wat aardiger voor elkaar zijn, gezond verstand hebben en gewoon respect tonen.

“Deze dame weet niet dat ik bijna 25 kg verloor nadat ik na de geboorte van Grayson op mijn zwaarste was. Maar blijkbaar is dat niet goed genoeg. Mijn kleren waren strakker dan wat ik normaal draag, maar wat dan nog? Het zou niet mogen uitmaken wat mensen dragen.”

Het enige positieve was dat haar vierjarige dochter dit niet moest horen. Charli wil niet dat haar kleine meid opgroeit in een wereld waar je lichaam constant wordt beoordeeld door anderen.

“Toon ALSJEBLIEFT een beetje respect voor mensen. Je weet nooit wat iemand doormaakt of je ene commentaar of gestaar genoeg is om iemand over de rand te duwen. Ik schrijf dit niet om sympathie op te wekken, maar gewoon een pleidooi om gewoon een beetje aardig te zijn en mensen met respect te behandelen.

Gelukkig kon de post van Charli op heel wat bijval rekenen.

Ezel werd voor hongerige wolf gegooid, en ze werden de beste vrienden.

Mama houdt mensen achter zich aan de kassa op. Ogenblikken later, wringt een andere klant zich voor haar winkelwagentje.