in

Mama houdt baby’tje van 340 gram voor het eerst vast – roert iedereen in de kamer tot tranen toe.

Toen Angela en Michael Bakker vernamen dat ze een babymeisje verwachtten, waren ze dolblij. Ze dachten aan het samen opvoeden van een kind en herinneringen verzamelen als familie waar ze altijd al van gedroomd hadden.

Helaas kwam die droom op een ijzingwekkende manier tot stilstand toen Angela 15 weken te vroeg beviel. Ze was amper 25 weken ver en de kans dat hun babymeisje Naomi Joy zou overleven was zo goed als nul.

Maar het personeel van de afdeling neonatale intensieve zorgen van het Renown Regional Medical Center werkte de klok rond om Naomi te doen groeien in een veilige omgeving. Dan na twee lange weken, mochten Angela en Michael hun prachtige baby eindelijk vasthouden.

Lees ook  Het meisje werd in een pleeggezin geplaatst – let nu op haar reactie wanneer haar nieuwe gezin een mooie aankondiging doet

Lichamelijk contact is een van de belangrijkste dingen voor een baby. Maar Naomi zat twee weken lang gevangen in een plastic couveuse.

Dit soort lichamelijk contact wordt “kangoeroe zorg” genoemd en aangenomen wordt dat het ontzettend belangrijk is voor de ontwikkeling van een baby. Daarom besloot het personeel dat het tijd was om Naomi uit haar plastic gevangenis te bevrijden en de ouders toe te staan om haar vast te houden.

De dokters geloofden dat ze stabiel genoeg was om vastgehouden te worden. Met acht verpleegsters die de baby op het borst van mama legden, verliep het proces erg vlot en rustte ze vredig op mama.

Lees ook  Deze vrouw klaagt de ZARA aan omdat ze DIT vond in haar nieuwe kledingstuk.. Bah wat vies!

De blik van Angela is pure vreugde wanneer de prachtige baby op haar borst gelegd wordt. Haar ogen zijn wijd opengesperd van verwondering en ze straalt van geluk omdat ze haar baby eindelijk mag vasthouden.

Gelukkig mochten Angela en Michael hun baby daarna elke dag van de 128 dagen die Naomi in het ziekenhuis moest blijven vasthouden. Dankzij de constante zorg van het personeel en het positivisme van haar ouders is Naomi nu een gezond en gelukkig meisje.

Bekijk het hartverwarmende moment waarop Angela haar baby voor het eerst mocht vasthouden hieronder.

Depressieve pitbull geeft geen krimp. Maar niemand verwacht dat kleine jongen 2 dagen later zou komen opdagen.

Dieven stelen geliefd item van gedenkplaat van het graf van kleine jongen. Dan doen 2 bikers het goede.