in

Mama hoort verpleegster en dokter tijdens keizersnede schreeuwen en overhandigen haar de grootste baby die ze ooit gezien hebben.

Toen Chrissy en Larry Corbitt vernamen dat ze zwanger waren, waren ze dolblij! Met vier oudere kinderen was de gedachte om hun gezinnetje nog uit te breiden ronduit geweldig. Maar na verloop van maanden groeide de buik van Chrissy meer dan bij haar zwangerschappen. Zouden ze tweelingen krijgen? Wat er iets aan de hand?

Ondanks hun bezorgdheden was er slechts een baby zichtbaar op de echografie en alles wees op een gezonde zwangerschap. De dokters concludeerden dat haar gigantische buik betekende dat het kind dat Chrissy droeg reusachtig zou zijn! Gelukkig verliep de rest van de zwangerschap vlekkeloos en beviel ze via keizersnede. Maar toen Chrissy naar beneden keek, zag ze iets schokkend. In plaats van een pasgeboren baby, zoals ze verwachtte, zag ze een peuterachtig kind. Ze vertelde: “Toen ze haar lieten zien, kon ik gewoon niet geloven hoe groot ze was. Het leek alsof ik naar een peuter keek, ik dacht dat ze naar de kraamafdeling zou wandelen.”

LEES OOK!
‘Nederland beseft ernst coronacrisis niet’

Van zodra de verpleegsters Carleigh gewassen hadden, haastten ze zich naar de weegschaal. De baby was een van de grootste die ze ooit al gezien hadden. De weegschaal wees een verbluffende 6.038 gram. Aanvankelijk vonden de verpleegsters zelfs geen geschikte luiers. Toen mama en papa Carleigh mee naar huis mochten nemen, moesten ze hun nieuw gekochte kruippakjes weggooien en kledij kopen voor een negen maanden oude baby!

LEES OOK!
Vader die zijn 3-jarige dochter misbruikte zegt dat hij de peuter verwarde met zijn vrouw

Bekijk de onderstaande video voor meer!

Schoolkinderen beschilderden de doodskist van een overleden 18-jarige. Ze deden dat vanwege een heel trieste reden

Midden in de nacht staan er plots 3 mannen in haar kamer. Als de vrouw in het ziekenhuis wakker wordt, is haar leven nooit meer hetzelfde.