in

Mama hoort gekreun uit babyfoon komen – en is doodsbang om te ontdekken dat baby niet alleen is.

Toen Roy en Bernita Rogers pas getrouwd waren, wilden ze meteen een gezin stichten. Hun dromen glipten echter door hun vingers nadat Bernita drie keer te vroeg beviel. Helaas zou geen van de baby’s het overleven en Bernita voelde dat er een gat in haar hart was dat nooit opgevuld zou worden. Het diepbedroefde koppel had de hoop vrijwel opgegeven, maar dan wandelde er op een dag een straatkatje in hun levens en ze bedolven hun donzige baby met liefde.

Het katje was zo zwart als de nacht. Zwarte katten worden doorgaans geassocieerd met ongeluk. Maar Roy en Bernita ontdekten algauw dat “Midnight” eigenlijk hun geluksbrenger was. Binnen het jaar dat ze hem in huis hadden genomen, was het koppel opnieuw zwanger. Ditmaal beviel Bernita van een gezond babymeisje genaamd Stacey. Gelet op hun hartverscheurend verleden, waren mama en papa erg beschermend voor hun dochter, en ze hadden altijd een babyfoon in de buurt. Zelfs Midnight nam de taak van persoonlijke bodyguard op zich, en hield haar nauwlettend in de gaten.

Lees ook  10-jarig meisje pleegt zelfmo*rd nadat een video van gevecht met pestkop op de sociale media gedeeld werd.

Toen Stacey zes weken oud was, legde Bernita haar baby neer voor een dutje en ging dan in de woonkamer zitten om met haar ouders te praten. Midnight leek een beetje jaloers dat hij niet meer in het middelpunt van de aandacht stond, en bleef maar op Bernita’s schoot springen. Ze negeerde de kat, en het was pas toen ze een vreselijk gekreun uit de babymonitor hoorde komen dat ze in actie schoot. Haar hart stond stil toen ze besefte wat de kat wilde tonen. De baby lag namelijk te stikken!

Lees ook  Is het gezond om je eigen urine te drinken?

Bernita is Midnight voor eeuwig dankbaar dat hij het leven van haar prachtige baby redde! Leer hieronder meer over dit bijzondere verhaal!

Papa geeft baby op voor adoptie. 24 jaar later beseft hij dat ze vlakbij hem staat.

Hond slaapt 11 jaar op straat, wordt wakker na een dutje en beseft dat zijn hele wereld is veranderd