in

Mama denkt dat haar dochter overleed in huisbrand – dan riskeert hond zijn leven om haar te redden.

Er wordt gezegd dat honden de beste vriend zijn van de mens en velen onder ons zijn het daar eensluidend mee eens.

Polo, de hond, bewees echter veel meer te zijn dan een vriend – deze hond zette zijn leven op het spel om de 8 maanden oude Viviana te redden.

Dit verhaal roerde ons tot tranen toe.

Polo was al jarenlang de trouwe familiehond en toen Viviana geboren werd, was het duidelijk dat ze zijn lieveling was. Hij hield zielsveel van het meisje en waakte altijd over haar.

In augustus 2016 maakte het gezin echter iets vreselijk mee dat hun leven voorgoed zou veranderen.

De mama van Viviana, Erika Poremski, stapte even naar buiten om iets uit haar auto te halen. Viviana en Polo lagen op dat ogenblik boven te slapen. Toen ze zich omdraaide, moest Erika vol ongeloof vaststellen dat haar huis in vuur en vlam stond.

Lees ook  Huilende moeder kruipt bij 22-jarige zoon in ziekenhuisbed. Deelt pijnlijke waarheid over wat hem doodde.

Compleet in paniek liep Erika terug naar binnen en probeerde naar boven te gaan om Viviana te redden, maar de vlammen waren te hevig. De moeder kon haar baby horen huilen, maar het was onmogelijk om de trappen op te gaan – de ergste nachtmerrie van elke ouder.

Ook de buren probeerden te helpen door ramen en deuren open te breken – zij het tevergeefs.

Toen de brandweer arriveerde, slaagden ze erin om Viviana te bevrijden en deden een ongelofelijke ontdekking. Het meisje had het overleefd – allemaal dankzij Polo.

Lees ook  Zó ziet de knappe Anna Nooshin eruit met blond haar

De loyale en medelevende hond die hij is, had Polo zijn lichaam gebruikt om het kleine meisje tegen de vlammen te beschermen. Dankzij Polo overleefde Viviana en had ze maar over 19 procent van haar lichaam brandwonden. Zonder Polo zou dit verhaal heel anders afgelopen zijn.

Viviana overleefde, maar helaas overleed Polo na de brand. Hij overleed omdat hij zijn familie wilde beschermen en verdient het om geëerd te worden – deze hond is een echte held.

Honden zijn echt zo slim en trouw! Zonder Polo zou Viviana vandaag niet meer geleefd hebben. DEEL dit ongelofelijke verhaal om je eer te betonen aan deze dappere hond.

Jongen met hoest doneert haar aan kinderen met kanker. Dan ontdekken de dokters de verschrikkelijke waarheid.

Meisje (9) overleden nadat nicht van 150 kilo op haar ging zitten als straf