in

Mama brengt voor haar bevalling 52 dagen in het ziekenhuis door – breekt record dat de dokters in 10 jaar niet gezien hadden.

Als trotse ouders hadden Shalee en Andy McCarter ontzettend veel liefde en affectie voor hun enige dochter, de 10-jarige Elle. Maar uiteindelijk besloot het gezinnetje van drie dat ze nog wilden uitbreiden. Dus probeerden Shalee en Andy om een nieuwe baby te krijgen. Ze ondergingen vruchtbaarheidsbehandelingen en uiteindelijk waren ze succesvol! Na zes weken gestatie kregen Shalee en Andy te horen dat ze zwanger waren. De familie was zo gelukkig dat ze een nieuwe baby mochten verwelkomen. Er was beslist ruimte voor eentje meer.

De familie leefde een tijdje op een wolk. Maar de zwangerschap van Shalee verliep niet volgens plan. Na de echografie op 18 weken zwangerschap moest ze in het ziekenhuis opgenomen worden. Daar zou Shalee 52 dagen onder strikte observatie en regels verblijven om haar gezondheid te garanderen. Voor Elle en Andy was het een erg moeilijke tijd, maar Shalee wist dat het voor haar bestwil was.

Lees ook  30 pups gevonden in volgepropte koffer – opgesloten en verward

Uiteindelijk was de tijd aangebroken voor Shalee om een keizersnede te ondergaan. De verloskamer liep over van de specialisten. Een team van ademhalingstherapeuten, anesthesisten, gynaecologen en ander medisch personeel verzamelden zich rond de aanstaande moeder om de bevalling in goede banen te leiden. Dit zou geen normale bevalling worden. Shalee zou geschiedenis schrijven in het Nebraska Medicine – Medical Center. Van zodra de baby geboren werd, haastten de verpleegsters zich met het kind naar de afdeling intensieve neonatale zorgen waar het kind werd overgedragen aan een team van 18 specialisten. Maar dan gebeurde het ondenkbare …

Lees ook  Huiveringwekkend: man ziet hoe spin een dode muis omhoog draagt op de koelkast

Leer hieronder wat er tijdens de bevalling gebeurde en waarom er records gebroken werden!

Bejaard koppel belt politie om de liefste reden. Politieagent gaat zijn verplichtingen ver te boven.

Buik van dochter wil maar niet stoppen met groeien. Wanneer dokters erin kijken, slaan ze in paniek.