in

Mam is dolgelukkig als haar man bloemen stuurt – kijkt dichter naar de kaart en beseft haar grote fout

Niets is mooier dan het ontvangen van een mooi boeket bloemen. Bloemen zijn vaak een eenvoudig maar belangrijk geschenk dat ons een duidelijke boodschap meegeeft: we worden gewaardeerd en geliefd.

Dit gezegd hebbende, is het geen wonder dat moeder Debbie Cardone blij was toen ze op een dag een groot kleurrijk boeket aan haar deur afleverde.

De bloemen waren van de echtgenoot van Debbie en het was begrijpelijk dat ze er onmiddellijk van uitging dat ze voor haar waren … maar helaas besefte ze al snel dat haar man iemand anders in gedachten had als ontvanger …

Pas toen Debbie de kaart opendeed, merkte ze dat de bloemen eigenlijk niet voor haar bestemd waren.

“Dus er werden bloemen vandaag geleverd. Mijn man is erg goed in het sturen van verrassingen, als bloemen naar mij. Ik dacht “oh, is dat leuk!¨ Dus ik lees de kaart… “, schreef Debbie op Facebook.

Lees ook  Het gezicht van deze 9-jarige werd gebruikt om abortus te promoten – dan neemt haar moeder briljante wraak.

Haar man had de bloemen niet voor haar bedoeld – in plaats daarvan waren ze bestemd voor de 10-jarige hond van het gezin, Sebastian.

“Sebastian, je zult je snel jezelf voelen. Liefs, papa “stond er op de kaart.

Arme Sebastian was de laatste tijd niet zichzelf geweest – hij was herstellende van een moeilijke knieoperatie.

Hij was minder energiek dan gewoonlijk en de vader, die op zakenreis was, had daarom besloten hem op te vrolijken met een mooi boeket bloemen.

En het was inderdaad precies wat nodig was om Sebastian gelukkig te maken.

Maar dit is niet het einde van het verhaal.

Lees ook  Hotelgasten slapen zonder het te weten een week lang met een lijk in hun kamer..

Dochter Lily verspreidde later het hilarische incident op Twitter en schreef: “Mijn vader heeft vandaag bloemen naar mijn huis gestuurd en mijn moeder dacht dat ze voor haar waren. TOCH NIET “.

Lily’s tweet verspreidde zich als een lopend vuurtje en Sebastian was meteen een online beroemdheid. Al snel begonnen er meer boeketten in te stromen, met weldoeners die hem een ​​spoedig herstel wensen.

En natuurlijk kreeg Debbie ook zijn langverwachte boeket bloemen aan het einde, toen het bedrijf dat het boeket stuurde, over het incident werd verteld en besloot om haar na de teleurstelling zich ook blij verrast te laten voelen.

Wat een verhaal! Deel dit met iedereen die je kent die van hun huisdieren houdt (en dol is op bloemen)

2-jarige krijgt chocolade-ei niet open – dan kijkt de moeder van dichterbij en doet ze een dodelijke ontdekking

Patiëntjes in het Wilhelmina Kinderziekenhuis krijgen onverwacht bezoek van superhelden