in

Malle hond wandelt achterwaarts als hij bang is. Alles verandert van zodra hij in de helikopter stapt.

Dieren hebben verschillende manieren om met angsten om te gaan. Sommigen beginnen te beven en anderen rennen weg van het gevaar. Een buldog heeft echter een erg vreemde manier om zijn angst te uiten: hij loopt achterwaarts weg. “Bently is de koning van de irrationele angsten”, zegt zijn papa. “Alles wat er niet hoort te zijn, is iets nieuws om zich zorgen over te maken.”

Kabels en ladders zijn best beangstigend, en ook gangen zien er spookachtig uit.

Maar Bentley blijft gewoon achterwaarts wandelen, weg van alles waar hij bang van heeft. We zijn er zeker van dat Michael Jackson trots op hem geweest zou zijn.

Lees ook  Michael leefde vrij totdat de politie onthulde dat hij al 19 jaar gezocht werd

“Toen ik hem voor het eerst ontmoette, wandelde hij moonwalkend door de gang.”

Glanzende vloeren zijn wellicht zijn grootste angst. Hij wandelt dan achteruit weg van de glanzende vloer tot hij een veilig plekje vindt.

Ondanks zijn soms ietwat irrationele angsten, houdt Bentley stiekem wel van een beetje spanning. Meer nog, een van zijn favorietste hobby’s is samen met papa in zijn helikopter vliegen.

My happy place. Got to eat sooooooo much snow when we landed! ☀ ? ❄ ?

Een bericht gedeeld door Mister Bentley (@mrbentley_thedog) op

“Als ik het H woord zeg, komt hij meteen aangerend”, zegt zijn papa die een piloot is. Toen hij hem voor het eerst meenam in de helikopter, viel het hem meteen op hoe rustig de anders zo bange hond wel was.

Lees ook  Noodcentrale krijgt oproep van doodsbange 7-jarige die met zijn zus in de badkamer verstopt zit. “Stuur politieagenten … veel!”

“Voor een hond die bang is van alles, is zijn verlangen naar avontuur en erbij te horen echt groot”, zei papa nog.

 

Kat wandelt dagen nadat familie een begrafenis voor hem hield weer doodleuk binnen.

Stervend pasgeboren kalfje wordt voor dood langs de kant van de weg achtergelaten, hopend dat ze door iemand gered zou worden.