in

Madeleine McCann’s babysitter doorbreekt na 10 jaar de stilte: Ze vertelt wat er echt gebeurd is

De verdwijning van Madeleine McCann uit het vakantieverblijf van haar ouders in Portugal blijft een van de meest mysterieuze verdwijningen uit de geschiedenis van verdwijningen.

Het is intussen al 11 jaar geleden sinds Kate McCann ontdekte dat haar dochtertje niet in bed lag te slapen in hun vakantiehuis in Praia Da Luz.

Zelfs vandaag nog, duiken er nieuwe theorieën op over wat er echt zou gebeurd zijn op die bewuste nacht toen de McCann’s hun dochter alleen achterlieten toen ze gingen dineren in het restaurant. Haar familie blijft vasthouden aan de hoop dat ze ooit hun dochter zullen terugzien.

Natuurlijk blijven er mensen beweren dat ouders Kate en Gerry iets met de verdwijning te maken hadden.

Niet lang geleden doorbrak de babysitter die op Madeleine paste net voor de verdwijning, de stilte, en verklaart ze iets helemaal nieuws over wat er echt is gebeurd de nacht van Madeleine’s verdwijning.

Tien jaar na Madeleine’s mysterieuze verdwijning doorbreekt de babysitter, die anoniem wilt blijven, de stilte. Zij paste op Madeleine gedurende enkele dagen tijdens hun verblijf in Praia Da Luz.

Volgens de Daily Mirror, praatte ze uitgevoerd over de tragische nacht.

Volgens verslagen werkte de babysitter in het luxueuze resort in Praia Da Luz – de plaats waar de familie McCann verbleef tijdens hun vakantie.

Ze herinnert zich bijzonder levendig het onheilspellende moment toen Maddie verdween. Gerry probeerde wanhopig haar te vinden terwijl Katie huilde.

“Dat is het enige dat ik me echt kan herinneren van hem, kijkend onder de auto’s. Ik kan het niet vergeten,” zei de babysitter.

Volgens de Daily Mail, heeft de vrouw er voortdurende nachtmerries aan overgehouden, tot op vandaag. Kate’s reactie in het bijzonder, bleef hangen.

Lees ook  Slakkenspoor op je muur? 'Naaktslakken kruipen 's nachts door je huis'

“Ze hebben haar meegenomen,” stamelde Kate McCann tijdens het huilen door.

“Ze was aan het huilen, maar bijna op een catatonische manier, en Gerry was zeer onrustig.”

Er werd al heel wat gespeculeerd dat haar ouders misschien iets te maken zouden hebben met de verdwijning van Madeleine. Een theorie is dat ofwel Gerry of Kate het meisje per ongeluk hebben gedood, en dan hebben geprobeerd om het te verbergen.

Beweringen van de krant

Britse kranten hadden al berichten gepubliceerd over hoe de Portugese politie het koppel ervan verdacht hun dochter een pijnstiller gegeven te hebben, of een ander soort medicatie, vooraleer ze gingen eten. Toen ze terugkwamen vonden ze haar buiten bewustzijn en zouden ze haar lichaam verborgen hebben.

De babysitter gelooft echter niet veel van deze theorie. Volgens haar is het ondenkbaar dat een van de ouders iets te maken zou hebben met haar verdwijning.

Zij was aanwezig tijdens de beginfases van het onderzoek, uitgevoerd door de Portugese politie, en beschuldigde hen ervan van verschillende grote fouten gemaakt te hebben tijdens de eerste belangrijke uren van het onderzoek.

Naast vele andere zaken, duurde het blijkbaar een uur en een half voor de eerste politiepatrouille ter plaatste kwam waar Maddie het laatst gezien was.

Haar opmerkingen scheppen zeker en vast een nieuw licht over wat er zou gebeurd kunnen zijn op die bewuste nacht, bijna 11 jaar geleden.

Ze zegt dat het gebied onveilig werd beschouwd. Zo onveilig dat babysitters zelfs verkrachtingsalarmen op zak hadden toen ze alleen naar huis wandelden.

Lees ook  Man krijgt parachutesprong cadeau van echtgenote en valt te pletter

De babysitters werd ook aangeraden om nooit uit het resort te wandelen.

Nieuw spoor

Duitse en Britse onderzoekers maakten deze week bekend dat ze een nieuwe hoofdverdachte op het oog hebben in de verdwijningszaak rondom het driejarige Britse meisje Madeleine McCann in 2007. Het gaat om de 43-jarige veroordeelde Duitse kinderm*sbruiker Christian Brückner.

Een hooggeplaatste bron binnen het Portugese rechtssysteem vertelde de BBC dat het gezamenlijke onderzoek naar de nieuwe verdachte begon na een tip uit Duitsland in 2017. Volgens de bron was de tip afkomstig van een vriend van Brückner, die Brückner tijdens een bezoek in een Duitse bar een “verontrustende opmerking” had horen maken.

Volgens verschillende Britse media keek het tweetal naar een nieuwsitem op televisie over de tienjarige vermissing van McCann, waarop Brückner tegen de vriend zou hebben gezegd dat hij wist wat er met het meisje gebeurd was. Vervolgens zou hij een filmpje waarop hij een vrouw verkr*chtte hebben laten zien aan de vriend.

Rechercheurs zijn nog op zoek naar meer informatie over de verdachte, zijn busje en zijn Jaguar, maar vermoeden in elk geval dat Brückner destijds in de buurt van het resort was waar McCann dertien jaar geleden verdween.

Vandaag zou Maddie McCann bijna 15 jaar oud geweest zijn. Haar ouders hebben de hoop nog steeds niet opgegeven.

Het enige wat we kunnen doen is hopen dat het mysterie op een of andere manier wordt opgelost. Er is duidelijkheid nodig voor iedereen die deze zaak vanaf het begin heeft gevolgd.

Wat denk jij dat er gebeurd is met Maddie? Deel gerust je mening en gevoelens in de berichten.

Drachtige hond heeft een enorme buik, maar niemand had zoveel puppy’s verwacht bij de geboorte

Wachtwoorden 3,3 miljoen Nederlanders vindbaar met ´zoekmachine´