in

Maar een paar mensen hebben deze klassieker gezongen als Elvis – Maar dan zingt Susan Boyle deze klassieker en komt ze wel heel dichtbij

De prachtige stem van Susan Boyle is de afgelopen jaren niet onopgemerkt gebleven. Sinds ze de jury en heel Engeland omver blies bij de populaire TV-show Britain’s Got Talent, neemt de 56-jarige zangeres langzamerhand de wereld over. Haar prachtige optredens laten ons vaak verbaasd en emotioneel achter.

Één optreden dat me echt geraakt heeft was haar versie van het klassieke nummer van Elvis, namelijk “Unchained Melody”. Het liedje was eigenlijk geschreven door The Righteous Brothers, en is al vaak door verschillende artiesten gezongen.

Lees ook  Moeder stuurt een brief naar de nieuwe liefde van haar ex-man: als ze de laatste regel leest, breekt haar hart

Ik denk dat mensen dit nummer het meest associëren met Elvis aangezien “The King” dit liedje een paar weken voor zijn dood zong.

Als iemand dit prachtige nummer zou kunnen zingen dan is het Susan Boyle wel. Haar zachte en prachtige stem creëert een gevoel van passie en kalmte.

Lees ook  Barney en vriendin zetten grote nieuwe stap

Bekijk nu hieronder het prachtige optreden van Susan Boyle:

Heb jij alles op Netflix al gezien? Misschien is de gratis Petflix dan iets voor jou!

Bareigenaar helpt gestolen portefeuille van vrouw terugvinden – dan redt hij het leven van de dief.