in

Maandenlang weigert de hond uit de auto te komen en de reden daarvoor zal je tot tranen toe bewegen.

Men zegt dat honden de beste vrienden van de mens zijn. Dit verhaal is daar nog het beste bewijs van en toont aan hoe trouw honden eigenlijk wel kunnen zijn. In de achtertuin van het Braziliaanse Departamento Estadual de Transito woont al 10 maanden een kleine hond die weigert om de auto van zijn eigenaar te verlaten.

Op 26 september 2015 was de eigenaar met zijn hond in het kantoor voor hij op de terugweg in een zwaar ongeval betrokken raakte. Het baasje kwam daarbij om het leven. De hond overleefde het ongeval en was zo angstig dat hij wegliep voor de hulpverleners hem konden vinden. Het wrak van het voertuig werd later naar het overheidskantoor teruggebracht en daarom vond de hond ook zijn weg naar de achtertuin waar de auto gestald stond. Toen de personeelsleden de hond zagen, wilden ze hem naar de dierenarts brengen, maar de hond was zo angstig dat hij steeds wegliep en zich verstopte.

Lees ook  Deze hond gered uit het asiel wilde de hand van zijn nieuwe baasje vasthouden, erg vertederend

Dan komt David Guimaraes dos Santos op het voorplan. De 56-jarige medewerker van het kantoor is vastbesloten om de hond te redden en laat elke dag water en voedsel achter. Na een lange maand van wantrouwen zoekt de hond toch toenadering. David noemt de kleine rakker “Menino” (jongen) en adopteert hem.

Lees ook  Ze zijn sinds 1985 niet meer naar de kapper geweest. Hun transformatie zal je verbazen!

Sindsdien zijn de twee onafscheidelijk – maar met een uitzondering: Menino slaapt nog elke avond in het wrak van zijn vorige eigenaar.

Een indrukwekkend verhaal dat aantoont dat ook honden rouwen. De kleine Menino is het beste bewijs van de eeuwige trouw en liefde van een hond.

DEEL dit wondermooie verhaal met elke hondenliefhebber die je kent!

Klein meisje staart in de ogen van een stervende hond. Wat enkele seconden later volgt? Een wonder!

Een goede dag: 2.400 honden gered in China!