in

Dit is de reden waarom Maan het uitmaakte met Tony

Maan de Steenwinkel (22) en Tony Junior (30) zijn niet meer samen. Dat schrijft de zangeres vandaag in een uitgebreid bericht op sociale media.

Sprake van ruzie is er niet, benadrukt ze. ‘We houden ontzettend veel van elkaar en zullen altijd in elkaars hart zitten’, aldus Maan.

‘De keerzijde van liefde, ik had gehoopt dit nooit te hoeven schrijven’, begint ze. ‘Met pijn in m’n hart schrijf ik deze woorden, helaas zijn Toon en ik aangekomen op het punt om niet meer samen te zijn.’

Ze schrijft onder meer dat zij en Tony ontzettend veel van elkaar houden, maar dat ze toch hebben besloten een punt achter hun relatie te zetten.

‘Er is geen sensatie, niks heftigs maar gewoon twee mensen die hebben besloten om hun eigen weg te gaan.’

Lees ook  Zweetvlekken in je kleding? Doe het om deze reden niet in de droger

Maan stelt dat ze hun liefde de afgelopen jaren als iets moois heeft ervaren en dat ze ontzettend veel van elkaar hebben geleerd.

‘We zijn samen gegroeid naar iets wat we nog niet kenden en we brachten beiden iets bij elkaar naar boven wat ons als persoon heeft verrijkt

. Daar ben ik je heel erg dankbaar voor en dat zal ik voor altijd koesteren. Toch is het voor nu beter zo’, besluit ze.

De brunette sluit het nieuwtje af met een ode aan Tony Junior. ‘Lieve Toon, ik hou ontzettend veel van je en zal er altijd voor je zijn. Kus Maan.’

Eerste vriend
Maan en Tony Junior vormden sinds 2017 een koppel. De twee leerden elkaar kennen tijdens het festival Mysteryland.

Lees ook  De man die ontsnapte uit Alcatraz schreef na 50 jaar op de vlucht een brief aan de FBI

Vorig jaar liet de dj nog weten Maan als de toekomstige moeder van zijn kinderen te zien. ,,Ik vind haar de mooiste vrouw ter wereld.’’

De zangeres heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze voor Tony geen andere vriendjes heeft gehad. Ze was soms bang dat er voor haar geen man zou zijn, vertelde ze eerder.

Ze heeft wel een tijdje gedatet met een jongen, die van de ene op de andere dag niets meer van zich liet horen.

Het daarop volgende liefdesverdriet was naar verluidt de aanleiding voor haar minutenlange huilbui in het programma Beste Zangers.

Vrouw ligt dood op straat in Hengelo na steekpartij, verdachte opgepakt

Twaalf mensen even op straat na brandmelding bij paarclub Villa Weizigt