in

Maak kennis met de hond Freddy – ’s werelds grootste hond die iedereen verbaast met zijn grootte!

Honden zijn er in vele soorten en maten. De kleinste hond ter wereld past in een kopje, dat zal voor Freddy helaas niet gaan. Freddy is namelijk de grootste hond ter wereld. De reus leeft in Essex (Engeland) samen met zijn baasjes, schrijft Daily Mail.

Freddy is een Deense dog; een ras dat bekend staat om zijn grootte, maar Freddy is ongebruikelijk groot. De hond weegt maar liefst negentig kilo en is van kop tot staart 2,30m. Niet echt een hond om op je schoot te zitten. Het lijkt bijna nep wanneer je hem naast zijn baasje ziet staan.

Lees ook  Weg met de slakken door middel van deze goedkope truc

Toen Claire, Freddy’s baasje, de hond als puppy adopteerde wist ze heel goed dat ze een grote hond in huis nam. Ze had echter geen idee dat de hond zou uitgroeien tot de reus die hij vandaag de dag is.

Freddy is officieel de grootste hond ter wereld, de hond staat genoteerd in het Guinness World Records. Als je groot bent dan moet je veel eten en veel eten dat kan kleine Freddy zeker. Claire legt uit dat het voedsel voor Freddy ongeveer €12.000,- per jaar kost, dat is nogal wat!

Lees ook  15-jarige hond huilt als eigenaar haar achterlaat en met een jonge hond naar buiten wandelt.

De hond heeft net als elke andere hond een lievelingsgerecht. Het lievelingsgerecht van Freddy is kip en zijn favoriete snack is pindakaas. Er is overigens nog iets waar Freddy graag op knabbelt en dat is banken.

“Ik ben al meerdere malen thuisgekomen met de bank verspreid over de hele vloer, maar Freddy is nog steeds mijn beestje. Ik kan me geen leven zonder hem voorstellen” vertelde het baasje Claire.

Wat een hond! Zou jij zoiets in je huis laten rondbanjeren? Deel het verhaal met je vrienden en familie als je het interessant vond!

Machinist ziet aangereden zwaan op het spoor liggen – zet trein stil om gewonde zwaan mee te nemen

Restaurant gaat voedselverspilling tegen – laat dagelijks overgebleven eten in tassen voor daklozen achter