in

Lunchdame wordt op de schouder getikt – draait zich om en ziet iets ongelofelijks

Dit is het verhaal van een tiener op een middelbare school in Reno, Nevada, VS, die een kantinemedewerkster precies vertelde wat hij van haar vond.

Als reactie kon de vrouw het nauwelijks droog houden – ze begon te huilen.

De student besloot niets achter te houden en zei zijn woorden met een brutale eerlijkheid die de mevrouw verraste. Zijzelf, zoals je zult zien, was overweldigd.

‘Lunch Lady Lynn’, zoals ze op de school bekend was, had eerder afgesproken om enkele studenten met een voedselproject te helpen. Ze wist niet dat ze een bijbedoeling hadden.

Een groep fantastische studenten van de Bishop Manogue School wilde hun dankbaarheid en liefde tonen voor een vrouw die elke dag – jaar na jaar – haar best deed om het best mogelijke eten te maken voor de schoolkantine. Dankzij het project Dude Be Nice konden studenten een speciale verrassing voorbereiden voor deze extreem hardwerkende vrouw. Niet alleen is zij hun kantinejuffrouw; zij is ook hun vriend.

Lees ook  Politie zegt dat lerares tegen 11-jarig meisje zei om zelfmoord te plegen. Maar dat is zelfs nog niet het ergste …

De studenten hadden de muren gepleisterd met posters waarop stond “Dude Be Nice”. Lynn had natuurlijk geen idee dat ze een feest hadden voorbereid om met haar te vieren.

Meestal was zij het die voor de studenten zorgt, zowel om ervoor te zorgen dat ze goed eten krijgen om ze bezig te houden en met hen te praten als ze op welke manier dan ook ondersteuning nodig hebben. Deze keer was het echter haar beurt om in de schijnwerpers te staan.

Lees ook  Gerard Joling haalt keihard uit naar Gordon

Ze hadden geregeld dat ze haar favoriete diner zou krijgen – een BBQ – en collectief hadden de studenten geld ingezameld voor iets speciaals, zoals te zien is in de video hieronder:

Het maakt me zo blij om hardwerkende mensen beloond te zien worden. Deze vrouw heeft ongetwijfeld veel goed werk gedaan en het feit dat ze door de kinderen op school wordt gevierd, spreekt boekdelen voor het soort persoon dat ze is.

Deel dit alsjeblieft als je denkt dat hard werkende vrouwen meer aandacht in de maatschappij zouden moeten krijgen!

Dochter krijgt hoofdpijn en koorts, maar doktoren sturen haar naar huis – ze missen dit belangrijke detail

Hunk neemt de dakloze vrouw elke dag mee voor lunch – weken later ontdekt hij een verbazingwekkend geheim