in

Luitenant moet onmiddellijk terugkeren naar huis; wat hem bij zijn terugkeer begroet, overrompelt hem

De komst van een baby is altijd een spannende en angstige tijd, vooral voor de eerste keer dat de ouders niet weten wat ze kunnen verwachten.

Toen Jake en Chelsea Osborne erachter kwamen dat ze een baby verwachtten, waren ze heel opgewonden. Maar als vrouw van militair wist Chelsea Osborne dat haar man er misschien niet zou zijn om de ervaring te delen.

Deze keer was geen uitzondering, want een maand nadat het paar had geleerd dat ze hun eerste kind verwachtten, werd Jake uitgezonden. Helaas werd verwacht dat hij maanden weg zou zijn.

Toen de datum van aankomst van hun baby naderde, wist Jake dat hij niet in staat zou zijn om terug te komen om de geboorte met zijn vrouw te delen. Chelsea begon met het plannen van alles zonder haar man naast haar en troostte zich in de wetenschap dat ze in ieder geval Jake’s zus en haar familie bij zich zou hebben voor ondersteuning.

Lees ook  Moeder zorgt met foto van gepiercte baby voor opschudding.

Toen de grote dag aanbrak, benaderde de commandant van luitenant Jake hem en zei hem om zijn koffers te pakken en zich klaar te maken om naar huis terug te keren. Jake bleef versteld staan ​​van opmerking.

“Binnen twee dagen hadden ze me op een vlucht”, zei Jake. Terwijl hij terugreisde naar zijn familie, kreeg Jake een telefoontje van Chelsea dat zijn wereld op zijn kop zette.

Hij kon niet snel genoeg thuiskomen en toen hij de deur van de ziekenhuiskamer van zijn vrouw opendeed, kon hij de tranen gewoon niet tegenhouden.

Lees ook  Ik heb een snotneus, moet ik nu thuisblijven en testen?

Chelsea plaatste baby Paisley in de armen van Jake en de hele kamer was in tranen. Het is zo’n mooi moment om dit gezin op zo’n belangrijke dag na maanden uit elkaar te zien herenigen.

Zie het moment waarop Jake voor de eerste keer zijn dochter ziet en na maanden wordt herenigd met haar man in de video hieronder.

Wat een geweldig moment en een moment waarop we beseffen hoeveel we de familie moeten koesteren die we in de buurt hebben. Niet alle gezinnen hebben deze luxe.

Deel dit hartverwarmende verhaal met je vrienden en familie.

Hond besnuffelt bevroren ding in de sneeuw – zijn eigenaar komt kijken en begint meteen te schreeuwen

Baby dood geboren na 5 maanden, 8 minuten later zijn artsen geschokt door mirakel