in

Luchtvaartmaatschappij weigert papa en pasgeboren baby op het vliegtuig te laten stappen. Verpleegster van geboorte wordt hun engel.

Reizen met kinderen kan ontzettend moeilijk zijn voor ouders. Je moet ervoor zorgen dat ze de hele vlucht bezig blijven, zonder dat ze tegen de zetel voor zich schoppen. Wanneer het kind nog erg klein is, wordt vliegen nog moeilijker. Andere passagiers beginnen zich te ergeren wanneer het kind begint te huilen. En het enige wat kersverse ouders kunnen hopen, is dat hun kleintje de hele vlucht doorslaapt.

Een nieuwe papa uit Ohio had zelfs nog meer moeite om met zijn baby aan boord van het vliegtuig te stappen.

Rubin Swift vloog van Phoenix naar Cleveland om zijn babydochter Ru-Andria op te pikken over wie hij recent het hoederecht had gekregen. Swift zegt dat hij met Frontier Airlines afgetoetst had om al de nodige documenten in orde te maken om met zijn dochter te kunnen vliegen. Er was een geboorteattest en een briefje van het ziekenhuis nodig.

Maar toen de vader bij de gate stond, weigerde de luchtvaarmaatschappij om hem op het vliegtuig te laten.

Lees ook  De bilpartij van deze dame schijnt het lekkerst te zijn op heel deze aardkloot

“Ik vroeg mijn geld terug”, zei Swift. “Ze zeiden dat het zeven dagen zou duren alvorens ze mijn geld zouden terugbetalen.”

Toen hij Frontier opnieuw contacteerde, zeiden ze hem dat hun beleid voorschrijft dat een kind zeven dagen oud moet zijn om te mogen vliegen.

Dus waren de vader en zijn dochter gestrand in Phoenix, zonder geld om een auto te huren of een hotelkamer te betalen.

Dan kwam hun beschermengel tussenbeide. Swift had in het Banner University Medical Center een vrijwilliger genaamd Joy Ringhofer ontmoet. De vrouw had na de geboorte mee voor zijn dochter gezorgd.

“Ik wiegde haar wanneer haar vader binnenkwam en we hadden meteen een band”, vertelde Ringhofer.

Omdat hij geen andere opties had, besloot Swift zijn nieuwe vriendin te bellen om te kijken of zij misschien een idee had om te helpen.

“Ik had niet verwacht dat ze zou zeggen: ‘Ik kom je ophalen en breng je naar huis.’ Dus ik dacht: ‘Ze gaat me terug naar Cleveland rijden’, maar ze bracht me naar haar huis en gaf me te eten en zorgde ervoor dat de baby oké was”, vertelde hij.

Lees ook  Dit hertje leek het niet te overleven… Dan grijpen deze helden in

Ringhofer opende haar huis voor deze onbekende en zijn dochter in afwachting dat ze zeven dagen oud zou zijn.

“We hebben een andere huidskleur en ze opende haar deuren voor ons, en er was nooit een probleem”, zei Swift. “Mijn huidskleur was nooit een probleem. Ze houdt van mijn baby, ze hield haar vast. Mijn baby was de hele nacht bij haar. Wie doet dat?”

“Hij beloofde om me nog eens te komen bezoeken zodat ik haar nog eens kan zien”, zei Ringhofer. “Daar kijk ik erg naar uit.”

De vader en dochter konden dinsdag vertrekken nadat Frontier hun vlucht omgeboekt had. De liefde en vriendelijkheid van deze vrouw jegens een vreemde verwarmt onze harten en herinnert ons eraan dat we moeten helpen daar waar we kunnen.

28-jarige redt week oude neefje uit de pleegzorg. 6 maanden later roert hij het hele land tot tranen toe.

Dokters zeggen dat 2-jarige jongen met Downsyndroom jarenlang niet zal kunnen praten. Dan grijpt zus haar gitaar.