in

Love Island-Chey zwaar mishandeld.

In haar YouTube-serie Life After praat Nina Warink (23) honderduit over de impact van een deelname aan een realityshow op iemands leven. Tijdens deze aflevering mocht Chey van Love Island plaatsnemen op de bank. De 25-jarige Chey liet enkele heftige uitspraken optekenen.

Hoewel Chey nu niet op haar mondje gevallen is, was dat als jong kind heel anders. Toen was ze eerder timide en stil. Ze verklaarde openhartig: “Ik was een beetje het buitenbeentje op de basisschool.” En op de middelbare school ging het van kwaad tot erger. Chey vertelde: “Vanaf het eerste leerjaar werd ik gepest en dat is jaren zo doorgegaan. Ik was heel blij toen ik weer van de middelbare school af ging.”

Lees ook  Toen Kelly haar puppy naar huis bracht, deed ze een vreselijke ontdekking – en belde de politie meteen

Ze weet tot op de dag vandaag nog altijd niet waarom ze het mikpunt werd van pestgedrag. Chey vermoedt dat het misschien met haar uiterlijk te maken had. Pestkoppen scholden haar uit voor ‘schaap’ en riepen ‘anorexia’ naar haar. Het geweld bleef echter niet verbaal. De krullenbol zei dat ze enkele keren stevig in elkaar werd geslagen. Daarover zei ze: “Ik liet het ook wel gebeuren, het was niet dat ik terugsloeg.”

Lees ook  24 buitengesloten dieren die absoluut en wel onmiddellijk terug naar binnen willen.

Daarom neemt ze het vandaag altijd op voor slachtoffers van pesten. En dat neemt ze heel serieus. Ze komt namelijk met een YouTube-kanaal waarin ze advies geeft aan gepeste jongeren.

Slachtoffer van pesten sterft een week na brutale aanval op school.

Baby olifantje doorzeefd met 70 kogels nadat stropers hem doodden voor zijn slagtanden.