in

Linda Hakeboom krijgt weer enorm heftig nieuws te verwerken: “Tijd om afscheid te nemen”

Onlangs maakte Linda bekend dat er borstkanker geconstateerd is bij haar. Tijdens de zware periode houdt ze haar volgers op de hoogte door regelmatig een update te plaatsen op Instagram. Vandaag deelt ze wel een enorm heftige update…

Linda heeft namelijk te horen gekregen dat ze de zwaarst mogelijke chemo gaat krijgen. Dit is uiteraard niet zonder gevolgen. Ondanks dat de chemo natuurlijk bedoelt is om de kanker te bestrijden en haar beter te maken, zal het haar in eerste instantie enorm ziek gaan maken. Via Instagram Stories vertelt ze hoe het ervoor staat.

Lees ook  Opsporing Verzocht: Vrouwelijke handhaver (28) aangerand door groepje mannen

Er blijken toch uitzaaiingen gevonden te zijn. ‘Het goede nieuws is dat het alleen in de lymfeklieren zit. Als het goed is kan de chemotherapie daar een hoop in betekenen. Ik krijg de zwaarste chemotherapie mogelijk voor borstkanker.’ zo deelt Linda.

IVF
De artsen hebben Linda belooft haar beter te maken en ze gaat er dan ook vol vertrouwen in. Maar de behandeling moet nog even wachten. Één van de bijwerkingen van de chemo is namelijk dat Linda niet meer op de natuurlijke manier zwanger kan worden. Daarom wordt er voor gekozen om nu een aantal eitjes te oogsten, zodat deze later gebruikt kunnen worden voor een eventueel IVF traject. Linda is hoe dan ook angstig en weet dat het ook totaal mis kan gaan. Ze heeft voor de zekerheid afscheid genomen van haar dierbaren zonder dat ze het weten.

Lees ook  Emotionele moeder zoekt getuigen via Facebook – wie sloeg Wessel buiten westen?

Shocking! Fabiola is zwanger!!

Vrouw (26) onder verdachte omstandigheden overleden