in

Linda de Mol openhartig over haar onzekerheden

Geloof het of niet, maar Linda de Mol heeft net als elke normale vrouw last van onzekerheden. Tijdens het LINDA.Festival dat afgelopen weekend plaatsvond, doet de presentatrice een boekje open over onder andere botox en de eeuwige strijd met de kilo’s.

Botox
Over botox heeft Linda een sterke mening. “Je moet niet botox doen en dan zeggen dat je er zo goed uitziet omdat je zoveel water drinkt. Soms zie je duidelijk: hier is van alles aan gebeurd. Helemaal niet erg, maar zeg het dan eerlijk. Botox doe ik altijd in mijn vakantie. Nu neem ik een film op, dat kan helemaal niet als je net botox hebt gehad. Dan kun je niet acteren.”

Lees ook  Ouders hoogbegaafde Laurent (9) halen hem van TU Eindhoven na conflict

Te dik
Verder vertelt Linda dat ze ‘schijt heeft aan Sonja‘. Toch gaat de actrice regelmatig op dieet. “Ik lees regelmatig dat mensen schrijven dat ze mij ‘te dik’ vinden of zich afvragen of ik zwanger ben, en daar word ik toch onzeker van – en dan ga ik toch weer koolhydraatloos door het leven.” De diëten zijn gelukkig maar tijdelijk. “Als ik morgen onder een tram kom en die risotto niet heb opgegeten, dan heb ik spijt.”

Lees ook  Wie herkent de man op de foto? Al 20 jaar valt hij meisjes lastig!

Vrouw waarschuwt voor dít onbekende symptoom van borstkanker

Een kind valt in gorillaverblijf in de dierentuin – dan komt er een enorme gorilla aangelopen en houdt iedereen zijn adem in