in

Lil’ Kleine geeft godsvermogen uit tijdens shoppingtripje

Lil’ Kleine (25) schuift zijn voorliefde voor dure spulletjes niet onder stoelen of banken. Op Instagram en Snapchat deelt hij geregeld zijn extravagante uitgaven, maar zijn laatste shoppingtripje slaat alles. De rapper heeft een exorbitant bedrag moeten aftikken.

Een keertje door de winkelstraat lopen kan een risico zijn voor sommigen. In het geval van Lil’ Kleine is dat zeker zo, maar gelukkig kan hij zich het gat in zijn hand veroorloven.

Lees ook  Tiener met syndroom van Down houdt nichtje voor het eerst vast – kijk naar de reactie van de baby

Hij deelt op zijn Instagram Stories een bericht over zijn aanwinsten en uitgaven bij een bezoek aan de Louis Vuitton-winkel.

Zijn portemonnee heeft een deukje opgelopen: de rapper moest het astronomische bedrag van 10 duizend euro pinnen. “Auw” schrijft hij erbij.

Slechts een paar van zijn uitgaven zijn te zien op het bonnetje. De buit bestaat in elk geval uit een T-shirt à 420 euro en een trui à 835 euro. Naar de andere items kunnen we alleen gissen. De rapper verbrast zijn centen niet alleen aan zichzelf, ook zijn vriendin en zoontje worden flink verwend.

Lees ook  Puppy sterft aan hartaanval uitgelokt door vuurwerk.

Lil’ Kleine deelt niet alleen regelmatig Stories over zijn uitgavenpatroon, maar ook beelden van zoontje Lío. Eén van de schattigste momenten.

Ontroerend nieuws over Borsato-gezin in verdrietige tijd

Moeder vindt baby van 3 weken onbewust na autorit – Dringende waarschuwing aan alle ouders