in

Lidl is begonnen met de verkoop van een anti-snurk kussen. Snel naar de winkel dus!

Ziek van je partner die de hele nacht naast je ligt te snurken? Vanaf morgen kun je jezelf naar Lidl begeven om een ​​anti-snurkkussen te kopen voor ongeveer de helft van de prijs die je elders kunt verwachten.

Snurken is iets wat bij ons allemaal wel eens voor komt. Of je nou teveel hebt gedronken of gewoon verkouden bent; we hebben er allemaal wel eens last van.

Maar vanaf morgen zou je een kussen van Silentnight kopen waarmee snurkgerelateerde argumenten en slapeloze nachten tot het verleden behoren.

Lees ook  Zo zien de nichtjes en het neefje van prinses Amalia eruit

Dit revolutionaire apparaat werkt door simpelweg je hoofd een beetje anders te ondersteunen, zodat het op de juiste positie blijft zodat je kunt ademen zonder dat er vreselijke toetergeluiden naar buiten komen.

Wat duidelijk wordt gemaakt is dat het zo rond de 7,88 pond gaat kosten, wat ongeveer 5 euro zou zijn. Wanneer het precies in Nederland op de markt komt is niet helemaal duidelijk. Toch is die prijs een stuk goedkoper dan ergens anders. Natuurlijk zijn andere snurkenbestendige kussens beschikbaar.

Een van de klanten zei: “Ik was sceptisch maar wanhopig toen ik dit kussen bestelde. Ik had het nog maar een week maar het verschil is enorm! Het gaat al met me op vakantie, mijn man zegt dat het werkt. Fijne dagen!”

Lees ook  Zijn vrouw had een miskraam. 7 maanden later kijkt hij naar beneden en ziet DIT op de vloer van de slaapkamer liggen.

Een andere toevoeging: “Het snurken is nog niet gestopt, maar het is zeker teruggedrongen. Ik slaap al een stuk beter.”

Best de moeite waard om uit te proberen toch? Snel naar de winkel met je partner of wederhelft dus! Of ken jij wellicht iemand die dit nodig hebt? Tag diegene in de comments!

Patty Brard legt uit waarom ze geen contact meer heeft met haar dochter

Moeder wil haar twee kinderen borstvoeding blijven geven tot ze 10-jaar oud zijn. Wat vind jij hiervan?