in

Lichaam gevonden in zoektocht naar vermiste Loes (18)

In de zoektocht naar de 18-jarige Loes uit Epe is zondag een lichaam aangetroffen. Loes raakte in de nacht van vrijdag op zaterdag vermist na een dorpsfeest in Oene (Gelderland). Dat bevestigt de politie zondag. Het is niet bekend of het om de vermiste tiener uit Epe gaat.

Loes zou in de nacht van vrijdag op zaterdag met een vriendin meefietsen, maar ging om onduidelijke redenen in haar eentje weg, en vertrok rond 4.00 uur van de feestlocatie aan de Deventerweg in Oene.

LEES OOK!
Hondje sterft verschrikkelijke dood tijdens liftongeval in Capelle aan den IJssel.

’Geen vreemd volk’

Vrijdagavond werd in Oene een halfjaarlijks tentfeest gevierd: „Een besloten iets. Iedereen kent elkaar. Geen vreemd volk, maar eigenlijk alleen onze eigen vrienden.”

Omdat Loes zaterdagmiddag niet op haar werk verscheen, gingen alle alarmbellen rinkelen. Politiewoordvoerder Marèl van Steenbergen vertelt dat de situatie wordt gezien als een ‘urgente vermissing’. ,,Dat komt doordat dit niet binnen het patroon van haar gedrag past.’’ De politie is dan ook nog altijd actief op zoek naar Loes. ,,Op dit moment doen we op verschillende manieren onderzoek.”

LEES OOK!
Tiener (17) raakt vingers kwijt door zwaar en illegaal vuurwerk

Op social media wordt een opsporingsbericht over het meisje massaal gedeeld. Ook korfbalvereniging Regio ‘72 uit Vaassen, waar Loes lid van is, hoopt op tips of aanwijzingen.

Auto ramt café – zeker 5 doden

Update zoektocht naar vermiste Loes (18) Onderzoek afgerond!