in

Lexi (5) redt leven van bewusteloze moeder en kleine broertje na gevaarlijke autocrash

In augustus van 2015, was Angela naar huis aan het rijden met haar vijf jaar oude dochter, Lexi, en haar pas tien weken oude zoontje, Peter.

De moeder van twee was vermoeid, en kon voelen hoe haar oogleden zwaarder en zwaarder begonnen te wegen. De volgende plek voor een rustpauze was niet veraf meer, maar toch moest Angela alles in het werk stellen om wakker te blijven.

Angela bereikte helaas nooit de rustplek. Ze had haar ogen slechts heel even gesloten, en voor ze het goed en wel besefte, raakte haar auto van de weg, recht in een diepe dijk.

Door de crash was Angela buiten bewustzijn, en aangezien de auto diep in de dijk terechtgekomen was en niet zichtbaar was vanaf de weg erboven, was er maar weinig kans dat iemand hen zou opmerken.

Lees ook  Dierentuin sluit haar deuren wegens sneeuwstorm – dan plaatsen ze deze video online!

Gelukkig was de vijfjarige Lexi nog volledig binnen bewustzijn. Ze zag haar moeder daar liggen en hoorde haar kleine broertje huilen, en dus besliste ze om op eigen houtje te helpen. Ze deed iets wat maar weinig kinderen van haar leeftijd zouden gedurfd hebben, laat staan, erin slagen.

Ze ontdeed zichzelf van haar gordel en kroop uit de wagen. Toen klom ze op blote voeten de helling op tot langs de kant van de weg, en begon ze te zwaaien naar voorbijrijdende wagens.

Uiteindelijk merkte een koppel het kleine meisje op, en stopten ze.

De Goede Samaritanen waren in staat om haar te helpen, en al snel kwamen de hulpdiensten ter plaatse en brachten ze Lexi, haar moeder en haar kleine broertje naar het ziekenhuis.

Jammer genoeg brak Lexi’s moeder wel haar rug, en haar kleine broertje Peter had interne bloedingen in de hersenen.

Lees ook  Amber heeft maar liefst 98% van haar lichaam laten tatoeëren

Maar het kon natuurlijk ook anders geeindigd hebben, mocht de moedige vijfjarige niet te hulp hebben geschoten.

Lexi is nu de jongste persoon ooit in Canada die een bronzen medaille ontving van The Royal Canadian Humane Society, voor haar moedige inspanningen.

Bekijk de video hieronder om te zien hoe Lexi haar moeder en kleine broertje redde. Ze is een echte heldin!

Wanneer je aan het rijden bent, en je voelt dat je moe wordt, onthoud dan om even langs de kant van de weg te rusten. Dit zou nooit mogen gebeuren.

Deel aub dit verhaal met vrienden en familie om te wijzen op de gevaren van vermoeid in auto te rijden. Het kan even gevaarlijk zijn als rijden onder invloed!

Adolf Hitler wilde niet dat deze 29 foto´s ooit het daglicht zouden zien, door Joodse fotograaf begraven

Bange puppy verschijnt in veranda – dan ziet vrouw een zwarte vlek op haar kont en reageert onmiddellijk