in

Lesbisch echtpaar wil dolgraag kinderen – wens wordt verwezenlijkt met hulp van bevriend homostel

ABC News bericht over een lesbisch echtpaar uit Florida dat een zoon en een dochter heeft mogen verwelkomen, nadat een bevriend homostel bereid was om spermadonor te zijn.

De 34-jarige Mariely Martinez en haar 32-jarige vrouw Carla Melendez zijn een maand na elkaar bevallen.

Het echtpaar wou graag ieder een kindje hebben en bekeken eerst de online mogelijkheden voor een spermadonor.

Ze verlangden dat de vaders deel uit zouden maken van het leven van de baby’s. Dat zou met een spermabank niet het geval zijn geweest.

Lees ook  De oude man schold de serveerster iedere dag uit. Maar als hij 7-jaar later overlijdt, komen ze achter een bizarre ontdekking. Wow!

Tien jaar eerder hadden ze de 30-jarige Alex Torres ontmoet en bevriend. Alex is getrouwd met de 33-jarige Juny Roman.

Omdat ze zo goed met elkaar konden opschieten was het plan eerst dat Alex de spermadonor voor beide baby’s zou zijn. Maar, nadat Carla en Mariely Juny ontmoetten, wou Mariely graag dat hij de vader van haar baby zou zijn.

Mariely beviel op 23 juli van haar zoontje Matteo en op 22 augustus beviel Carla van haar dochtertje Marla. Juny is de vader van Matteo en Alex de vader van Marla.

Lees ook  Zien: EOTBDD tweeling Esmee en Sharon zónder make-up

Juny geeft aan ABC News aan dat zijn kinderen veel liefde kunnen verwachten. Hij had altijd de droom van vaderschap gekoesterd, maar wist alleen niet goed hoe hij deze zou verwezenlijken. Carla en Mariely hebben hun de kans gegeven.

Beide baby’s maken het uitstekend en groeien als kool. De kersverse moeders kunnen rekenen op hulp, liefde en zorg van Alex en Juny bij de opvoeding, geven beide echtparen aan.

Deel dit bericht met je familie en vrienden!

Aha… Dus hier ligt het aan! DIT is de reden waarom je bijna nooit iets wint met een grijpmachine!

Het stel wordt betrapt terwijl ze s*ks hebben in het park – de straf van de rechter is briljant