in

Lerares sleept autistische leerling gewelddadig door de schoolgang.

Een lerares uit Kentucky in de VS die een jongen met autisme bij zijn polsen door de gang sleepte, werd ontslagen. Op een Facebookvideo is te zien hoe de lerares genaamd Trina Abrams de negenjarige leerling door de gang van de Wurtland Elementary School sleept. In de video is te zien hoe de lerares de jongen uit een klaslokaal trekt en hem door verschillende gangen sleept.

“Wil je wandelen?”, vraagt ze, waarop de jongen “nee” antwoordt. Op zeker ogenblik stopt ze en zegt ze: “Sta op” en trekt zijn lichaam verder over de grond. Eerst wordt hij op zijn rug gesleept en daarna op zijn knieën.

LEES OOK!
Afgevallen Olcay Gulsen draagt gewaagde outfit

De lerares werd maandag ontslagen na het voorval dat in oktober plaatsvond.

“Ik heb hem op zijn ergst gezien, maar niets rechtvaardigt om hem zo door de gang te slepen”, verklaarde zijn stiefvader Calep Nelson.

Nelson verklaarde aan de lokale media dat de jongen de diagnose kreeg van ADHD, PTSD, angstigheid en depressie en een beperkte spraak heeft. Angel Nelson, de moeder van de jongen, zei dat de ervaring erg moeilijk was voor haar zoon. Ze zei dat ze haar verhaal deelt in de hoop dat dergelijke situaties in de toekomst vermeden zouden worden.

LEES OOK!
Jongetje (5) schiet broertje dood met wapen dat hij in bos gevonden had.

“Ik hou zoveel van hem en dit had hem nooit mogen overkomen”, zei ze.

BEKIJK DE HARDE BEELDEN HIERONDER EN DEEL DIT VERHAAL ALS OOK JIJ HOOPT DAT GEEN ENKEL KIND DIT OOIT NOG MOET ERVAREN.

Ontroerend: arm gezin leert rijk gezin dat gezondheid pas écht onbetaalbaar is!

5 hints die je hebt gemist over de mol in ‘Wie Is De Mol?’