in

Lerares ontvangt haar verloren tas in de brievenbus: Maar wanneer ze de doos opent, ziet ze er nog iets in verborgen

Soms laten we per ongeluk iets achter wanneer we het huis verlaten. Dit kan in sommige gevallen heel wat stress opleveren. Je voelt even intense paniek en begint wanhopig te denken waar je nu je sleutels, tas, of portemonnee hebt achtergelaten in een poging om het terug te vinden. Onder de zetel? Op restaurant? In de bus of trein?

Iemand die nogal vertrouwd is met deze rollercoaster van paniek, is Lindsey Jones uit de Amerikaanse staat Texas.

Ze kwam van op restaurant toen ze plots iets besefte waardoor ze een klomp in de maag kreeg.

Lindsey besefte het pas toen ze naar huis reed in een andere staat, New Mexico. Ze had er net een week vakantie op zitten in Texas en was terug op weg naar huis.

Ze stopte bij een fastfoodketen Chick-File-A voor een snelle hap met haar familie.

Na het eten stapte het gezin in de wagen om naar huis te gaan. Drie uur later, stopte ze aan een tankstation om bij te tanken. En toen besefte Lindsey dat er iets tekort was in haar tas!

Ze besefte dat ze het moet achtergelaten hebben in het restaurant.

Onmiddellijk telefoneerde ze naar Chick-File-A en legde de vervelende situatie uit. Een restaurantmedewerker antwoordde, en wat Lindsey te horen kreeg, maakte haar extreem blij.

Lees ook  Toen hij de hond aan het uitlaten was, zag hij een kat in nood en greep meteen in

Darcey Cuellar, de restaurantbediende, vertelde:

“Ik was aan het werk en hoorde de telefoon rinkelen. Ze vertelde me dat ze drie uur weg was met de wagen, en dat ze haar tas vergeten bij ons,” vertelde Cuellar aan KAMC News.

Op dat moment gaf ze Lindsey de opluchtende boodschap: haar tas was veilig en wel in het restaurant.

Lindsey was opgelucht en verontschuldigde zich bij de vrouw, en vroeg of ze het naar haar konden opsturen. De zaakvoerder, Casey Kovar, beloofde om het nog dezelfde avond op te sturen.

Beseffend dat ze haar tas zo snel mogelijk nodig had, snelde de zaakvoerder naar het dichtstbijzijnde FedEx-filiaal (FedEx is een snelle pakjeskoerier) om ervoor te zorgen dat haar tas veilig en snel aan Lindsey zou worden bezocht.

Lindsey verwachtte dat ze meer informatie zou moeten geven om de betaling te doen voor het opsturen van haar tas. Maar Casey vertelde haar daarentegen dat alles al was geregeld.

Het verhaal nam daarna een bijzondere wending toen een erg dankbare Lindsey haar verhaal deelde op Facebook. Ze nam de volledige verantwoordelijkheid op zich om haar tas te vergeten in het restaurant, en loofde Casy voor zijn prachtige antwoord:

“Hij bracht mijn tas persoonlijk naar de het FedEx-kantoor en stuurde het op als prioriteitspakket via een nachtlevering. Aangezien het zaterdag was en mijn tas vrij groot is en meer dan 3 kg weegt, kan je je wel inbeelden dat deze zending NIET goedkoop was!”

De restaurantmedewerkers hadden echter plannen om meer te doen dan ‘slechts’ de tas op te sturen. Ze wilden Lindsey verrassen, en in het pakketje lieten ze enkele geschenkjes achter dat ze zou ontdekken. Natuurlijk had ze er geen flauw benul over, en was ze gewoon dolblij dat ze haar tas terug zou krijgen.

Lees ook  Huh? Gaat er nou echt een s*kstape van Raymond van Barneveld rond?

Toen het pakketje geleverd werd aan Lindsey’s deur, was ze duidelijk dolblij! Maar toen ze haar tas opnam, zag ze nog iets meer:

Het restaurantpersoneel had nog eens 6 cadeaubons in haar tas gestoken, zodat ze gratis kon eten in het restaurant, en een paar leuke gadgets! Wie bedenkt zoiets vriendelijks?

“Mijn tas werd niet alleen opgestuurd door enorm vriendelijke en eerlijke mensen, het bleek ook dat ze mij duidelijk wilden helpen, terwijl dit volledig mijn fout was! Dus, hartelijk dank Darcy en Casey want jullie zijn geweldig!”

Ze vulden haar tas niet enkel met gratis restaurantbons, ze vulden haar hart ook met dankbaarheid.

Zulke behulpzame helden! Ze geven hoop aan alle eerlijke mensen in de wereld.

Deel dit artikel om hommage te betuigen aan zo’n mensen!

Lees dit en je zult begrijpen waarom je je ouders altijd moet respecteren

9-jarige jongen vraagt om naaimachine – de reden waarom zal je hart doen breken