in

Lerares kijkt in de rugzak van meisje – hapt naar adem als ze ziet wat erin zit

Er is niets dat je behoorlijk kan voorbereiden op het leraarschap.

Kinderen zijn van nature onvoorspelbaar. Ze vinden altijd nieuwe, ondeugende manieren om hun ouders te verrassen.

Soms kunnen hun stunts irritant irritant zijn. Natuurlijk zijn er ook momenten waarop hun streken je laten huilen van het lachen.

Voor lerares Bobbi Nabors was dat laatste het geval. Op een ochtend besloot ze om in een van de tassen van haar jonge studenten te kijken – wat ze vond, liet haar naar adem happen …

Het leek een normale dag voor Bobbi, die zoals gewoonlijk haar aankondigingen in de ochtend deed voordat ze besloot om een ​​rugzak te controleren.

Ze wist niet dat ze, toen ze een van de tassen van haar student uitpakte, een harige verrassing zou vinden. Vanuit de donkere diepten van de rugzak staarden twee ogen haar aan.

Dat is juist. Nadat ze hersteld was van haar eerste schok, besefte Bobbi dat de ogen behoorden tot een puppy genaamd Jake. Blijkbaar had hij het grootste deel van de ochtend in de tas stil gezeten, om te slapen. Volgens een bericht op Facebook kon zijn baasje, een klein meisje met de naam Jes, zich er niet toe zetten hem achter te laten als zij naar school ging.

Lees ook  Zwangere chihuahua pronkt met gigantische buik en onthult een nog groter geheim bij de geboorte

Toen Bobbi Jes vroeg waarom ze vandaag een hond bij zich had, voegde de uitleg nog een laag toe aan de komedie.

Het kleine meisje antwoordde: “Mijn moeder moet hem erin hebben gestopt.”

In een Facebook-bericht staat:

– “Iedereen, dit is Jake. Hij reed in de bus naar school en bleef rustig weggestopt tijdens het ochtendwerk en aankondigingen, totdat mevrouw Bobbi Nabors boekentassen aan het controleren was en hem vond. Toen werd iedereen verliefd. Jake behoort toe aan een lief klein meisje genaamd Jes, dat zich vanochtend, vóór school, gniet van hem kon afscheiden. Toen mevrouw Nabors deze ochtend de boekentas van het kleine meisje opende, zag ze twee ogen naar haar kijken. Het kleine meisje zei tegen haar leraar: ‘Mijn moeder moet hem erin hebben gestopt.’ ? Moeders kwam Jake ophalen, nadat hij beroemd werd in Jefferson Elementary School. Hij ging deed zelfs zijn behoefte bij de recepte! Moeders moest alleen maar glimlachen. Ze zei dat ze Jake snel terug zou brengen om ons te bezoeken! Hij is nu het gezicht voor onze komende voorjaarsboekbeurs, “Paws for a Good Book!”

Een beroemdheid op school

Bobbi belde Jes ‘moeder om Jake te komen halen, en terwijl ze wachtten tot ze zou verschijnen, werd de pup een echte beroemdheid. Mama kon niet geloven dat de hond haar dochter naar school had vergezeld, maar gelukkig zag ze ook de grappige kant.

Lees ook  Artsen waarschuwen: Je kan aambeien krijgen als je tijdens het poepen op je telefoon zit

Alles komt goed, zoals ze zeggen. In feite zou de school wel eens voordeel kunnen halen uit Jes ‘stunt. Ze gebruiken nu Jake als de gezicht voor hun aankomende boekenbeurs, “Paws for a Good Book.”

Jake, ik weet niets over jou, maar alleen al het lezen van dit verhaal deed me glimlachen.

Als je ook moest lachen om dit verhaal, vergeet dan niet om het artikel te delen zodat je vrienden op Facebook het ook kunnen zien!

Chauffeur van touringcar geschorst na deze bizarre actie op de snelweg

Dochter krijgt hoofdpijn en koorts, maar doktoren sturen haar naar huis – ze missen dit belangrijke detail