in

Leontine heeft geluk weer gevonden: ‘Het leven is makkelijker dan je denkt’

Leontine Borsato (52) focust zich helemaal op zichzelf na de liefdesbreuk met Marco (53). Volgens de brunette is de zoektocht naar écht geluk dan ook helemaal niet zo moeilijk.

Bij een zonnige selfie deelt Leontine de wijze woorden: ‘Het leven is makkelijker dan je denkt en moeilijker als je denkt!’ Aan de hashtags is te zien dat ze zich tegenwoordig een #masterinhappiness noemt, en het allemaal draait om de juiste mindset.

Helemaal mee eens
Volgers zijn het roerend met haar eens. ‘Ja idd zeg, als je bij die gedachte stilstaat, ga je even niet vooruit! ???’, is te lezen. Een ander is geraakt door de woorden van Leontine. ‘Wauw als mijn hoofd dat eens ging geloven! Ben een enorme doemdenker. Wordt er zelfs soms helemaal gek van!’ Ook merkt iemand op dat deze spreuk precies op het juiste moment komt. ‘Wauw, hoe vaker je het leest, hoe harder je er ook in gelooft. Komt op het juiste moment ??dank!’

Lees ook  Opnieuw triest nieuws voor Bridget Maasland! Sterkte!

Nieuwe liefde
Terwijl Marco Borsato steeds verder in een depressie lijkt te raken, verstopt Leontine zich niet langer! In Blaricum zien omstanders haar opbloeien en geniet ze zichtbaar weer van het leven. In het praatgrage Gooi wordt er inmiddels al gefluisterd dat niemand verbaasd moet zijn als er een nieuwe liefde opduikt in het leven van Leontine…

Lees ook  Doodsbange 11-jarige overhandigt geheim briefje aan leraar. Hij rent meteen naar de telefoon en belt de politie.

Opbloeien
Leontine Borsato lijkt zich niet langer meer te willen verschuilen. Buren en vrienden hebben haar de afgelopen weken zien opbloeien. Ruim twee maanden nadat zij en Marco in een gezamenlijke verklaring lieten weten te gaan scheiden, en bekend werd dat Marco haar had bedrogen en daarmee openlijk had vernederd, lijkt ze weer volop zin in het leven te hebben – mede door de steun van haar dierbare vrienden.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Het leven is makkelijker dan je denkt en moeilijker als je denkt! #masterinhappiness #mindset #tryingisworth

Een bericht gedeeld door Leontine Borsato (@leontineborsato) op

André Hazes: Ingestort als Monique ander had

Samantha de Jong trapt snoeihard voordeur in: ‘Bonnie en Clyde’