in

Leontine begeeft zich op romantisch pad

Leontine deelt een romantische en zomerse foto op haar Instagram. Ze wandelt op een pad vol rozenblaadjes in een prachtige groene jurk.

“Het rozenpad aan het bewandelen”, schrijft ze bij de prachtige zomerse foto. De brunette krijgt lovende reacties op haar foto waarop ze haar outfit van de dag goed laat zien.

“Wat ben je toch een mooie vrouw”, schrijft een volger. “Wat een prachtige jurk en wat een mooie kleur”, vindt iemand anders.

Een andere volger is juist weer erg te spreken over de tas van Leontine. “Mooi, Leontine, vooral de tas”, schrijft ze.

Lees ook  Boa's krijgen wapenstok: 'Nu kan ik eindelijk los gaan als het moet'

Fashion queen
Leontine heeft al eerder aangekondigd vaker foto’s te plaatsen waarop haar outfit te zien is. “Gezien de vele vragen van mijn lieve, enthousiaste volgers die vaker mijn hele outfit willen zien zal ik dat ook regelmatig gaan doen”, kondigt ze aan met een reeks foto van haar kleding en sieraden.

Ook is de actrice is de laatste tijd heerlijk aan het bijkomen. Zo heeft ze laatst nog een heerlijke schoonheidsbehandeling gehad, waarvan ze de beelden heeft gedeeld op haar Instagram.

Lees ook  School pestkop slaat 15-jarige brutaal in zijn gezicht en verbrijzelt zijn bril wat hem bijna blind maakte

Ze geeft hiermee haar volgers een uniek kijkje in haar dagelijks leven, zoals je kan zien in het fragment bovenaan deze pagina.

Nieuwe stap
Leontine en Marco Borsato liggen op dit moment in scheiding. De twee zouden hun villa in Blaricum in de stille verkoop hebben gezet.

Dat meldt weekblad Story vorige maand… Op deze manier zet het stel dus definitief een punt achter hun bijna 22-jarige huwelijk.

Aan goede vrienden hebben Marco en Leontine ook al laten weten dat de scheiding zo goed als rond is, weet Story te melden.

OG3NE-Lisa maakt indruk in badpak

Daphne Deckers deelt een bikini kiekje: ‘Hoe blijf je zo slank?’