in

Last van je gewrichten? Pas deze truc toe!

Heb je ook weleens last van je gewrichten? Met behulp van deze natuurlijke vorm van pijnbestrijding ben je er snel weer vanaf!

Je gewrichten krijgen soms nogal wat te verduren. Zo gebruik je je handen voor allerlei werkzaamheden en moet je soms door de knieën. Dat zorgt voor allemaal belasting op je gewrichten en soms kan dat negatieve effecten hebben.

Als je gewrichten overbelast raken, is dat natuurlijk geen wonder. Gewrichtspijn kan op meerdere manieren ontstaan. Zo kan dit onder andere ontstaan door recente, chronische of slecht genezen verwonding(en). Echter kan het ook door andere gezondheidsproblemen komen.

In principe komt gewrichtspijn dan ook voor bij veel verschillende leeftijdsgroepen. Vaak hebben ouderen er echter sneller last van. De gewrichten van ouderen zijn namelijk al meer versleten. Een blessure, overbelasting of ontsteking kan echter ook bij jongeren voorkomen.

Gewrichtspijn kan ontzettend vervelend zijn. Het is niet altijd even fijn om iedere dag pijnstillers te slikken. Gelukkig is er een eenvoudige oplossing die je kunt toepassen.

Wat heb je nodig?

Je hebt de volgende producten nodig:

  • Katoenen lap of doek;
  • 2 citroenen;
  • Een scheutje sesamolie.

Hoe werkt het?

Snijd als eerste de citroen in kleine stukjes. Bind deze vervolgens vast in een katoenen doek. Dompel deze vervolgen in warme sesamolie. De doek kun je vervolgens binden om de pijnlijke knie. Laat deze vijf tot tien minuten op deze plek zitten. Zorg ervoor dat je dit tweemaal per dag doet en je zult merken dat de pijn al snel verdwenen is.

Vind jij dit ook een handige tip? Vergeet dit blogbericht op social media met vrienden en familie.

Dit is de werkelijke naam van de geliefde prins Harry

De buren waren niet blij met deze “pikante” kerstverlichting.