in

Labrador zoekt stok, maar vindt nog iets groters – Wie is het kwijt?

Het is algemeen bekend dat als een hond een speeltje heeft, hij deze niet snel loslaat. Dat gold zeker voor labrador Charlie afgelopen weekend. De Britse Klara Robson was Charlie afgelopen weekend aan het uitlaten. Ze gooide een stok ver de bosjes in voor haar hond Charlie. Alleen bracht hij een veel interessanter item mee terug uit de struiken: een dild0.

In eerste instantie was Klara nog gewoon, zoals ze wel vaker doet, filmpjes en foto’s aan het maken van de wild spelende hond. Maar al snel viel haar op dat wat Charlie in z’n mond had, geen stok was. Het was namelijk een dild0 van prima formaat. En we moeten zeggen, Charlie is er met zijn net twaalf maanden oud behoorlijk vroeg bij.

Lees ook  Marieke Elsinga zónder make-up gaat het internet over (foto)!

Op dildojacht
In plaats van dat Charlie achter stokken, ballen en andere dierenspeeltjes aanrende, waren de rollen die dag dus omgekeerd. Het was Klara die Charlie achterna zat om hem te ontdoen van zijn nieuwe s*ksspeeltje. Klara zegt er zelf het volgende over: “Het was erg gênant, Charlie wilde het speeltje niet zomaar opgeven en de flexibele dild0 veerde alle kanten op. Extra moeilijk om te pakken.” Het duurde dan ook zo’n kwartier voordat het kat-en-muisspel tot een einde kwam. En dat kwam niet eens door Klara zelf. Het was namelijk een andere hond die ook wel interesse had in deze kunstp*nis en er uiteindelijk mee vandoor ging.

Lees ook  Politie vindt achtergelaten pony vastgebonden aan boom, kijkt dichterbij en begrijpt waarom het weigert om achteruit te kijken

Honden lijken op hun baasje
Het is een cliché, we weten het. Maar wel een cliché dat wetenschappelijk is onderbouwd door de Universiteit van Wenen. “Bepaald gedrag en karaktereigenschappen van het baasje zijn absoluut terug te zien in de hond” zo luidde de conclusie. Daarmee trekken wij geen conclusies hoor, wat betreft deze zaak. Maar we sluiten ook niks uit.

Dit zijn de bloedmooie dochters van Frank de Boer

Nederlanders in Amsterdam worden verrast door poedeln*akte dame tijdens dagje gezellig shoppen