in

Laatste wens van ernstig ziek meisje wordt vervuld – ze ´trouwt´ haar beste vriend

Op een dag trouwen is de grote droom van veel meisjes. Helaas maken ze niet allemaal die mooie dag mee. De 5-jarige Sophia Elyssa Chiappalon uit Connecticut heeft een ernstige hartafwijking die betekent dat ze niet lang zal leven. Haar grootste wens is trouwen met haar beste vriend, iets wat ze kon doen vlak voor een zware operatie.

De vijfjarige Sophia Elyssa Chiappalon heeft verschillende operaties ondergaan, waaronder twee hartoperaties, in haar korte leven. Ze zal binnenkort een levensbedreigende derde operatie moeten ondergaan, schrijft Fox News. Omdat Sophia geen tijd te verliezen heeft wilde haar ouders iets speciaals doen voor haar operatie.

Lees ook  De vrouw passeert iedere dag de dakloze man: dan geeft hij haar stuk papier en onthult haar zijn ware identiteit
Huurden een huwelijksfotograaf

Omdat Sophia ervan droomde te trouwen met haar beste vriend Hunter, besloten haar ouders iets – ze zouden een kleine trouwceremonie houden. De ceremonie vond plaats op de speelplaats van op 23 oktober, en om het speciale moment vast te leggen huurde de moeder van de ´bruidegom´ huwelijksfotografe Marisa Balletti Lavoie.

¨De hele wereld zou dit verhaal moeten horen¨

De fotografe was zo geraakt door het verhaal en de wens van Sophia dat ze de foto´s op Facebook zette:

¨Ze heeft haar beste vriend en de liefde van haar leven op haar derde ontmoet. Ze zeggen altijd dat je je beste vriend zou moeten trouwen, maar dat gebeurt niet vaak al op deze leeftijd. Ik denk dat de hele wereld dit verhaal zou moeten horen.¨

Lees ook  Wesley en Yolanthe hebben groot nieuws

Je kan zien hoe blij ze is.

De fotografe deelde deze foto´s omdat ze denkt dat de wereld het verhaal van Sophia zou moeten horen, en ik ben het ermee eens. Dit toont hoe puur en sterk liefde kan zijn en hoeveel geluk het kan brengen. Deel om deze boodschap te verspreiden.

Hou je van roze? Dan moet je dít bijzondere huis op Funda eens bekijken…

Vader doodt zijn 14-jarige zoon: Zijn motief onthult het ondenkbare