in

Koppel vertelt hoe ze samen 100 kilo afvielen in minder dan een jaar

In minder dan een jaar verloor dit koppel samen bijna 100 kilo af.

Jasmine Parent (29) en haar partner Jeremy Crawley besloten om af te vallen als goede voornemen voor 2018. Ze wogen beiden rond de 135 kilo toen ze ermee begonnen.

Jasmine opperde het idee aan Jeremy toen ze een foto van zichzelf terugzag tijdens de kerst. „Ik wilde het niet posten, ik was beschaamd”, vertelde ze aan Today.

Nadat de vrouw afstudeerde in 2012 sportte ze veel, maar nadat haar vader overleed aan kanker, begon ze te eten als vorm van troost. Daarna raakte ze zwanger en nadat ze van haar tweede dochtertje beviel, woog ze 136 kilo, aldus de Daily Mail.

„Ik bekeek mezelf in de spiegel en voelde zo veel pijn. Mijn knieën waren kapot. Mijn rug deed pijn,” vertelde ze. „Ik was zo bang dat ik het huis niet wilde verlaten.”

Nadat het koppel de beslissing had genomen om af te vallen, werden suikers en junk voedsel opzij gezet en begonnen ze samen te sporten. Hun nieuwe dieet bestond uit veel fruit, groenten en volkoren granen.

Om te beginnen vond ze een 21-dagen maaltijd plan. Een maand later waren ze allebei zo’n negen kilo afgevallen en begonnen met een dagelijkse workout van 25 minuten. Geïnspireerd door hun initiële succes, zette het koppel door en werkte hard aan hun doel.

In 10 maanden tijd viel Jasmine 56 kilo af, van 135 kilo naar 79 kilo, terwijl Jeremy 43 kilo afviel.

„Er zijn zoveel diëten en modes en dingen waarvoor mensen geld vragen, maar er is geen snelle oplossing,” vertelde Jasmine over haar gewichtsverlies. „Het zal moeilijk worden en vereist werk, maar het is het waard.”

Zowel Jasmine als Jeremy hebben voor en na foto’s gedeeld op hun Instagrampagina’s en Jasmine heeft nu meer dan 135.000 volgers.

Geweldig gedaan van de twee! Ze zijn echt een inspiratie voor iedereen die gewicht wil verliezen. Hun boodschap is duidelijk: er is geen snelle oplossing of wondermiddel, maar als je hard werkt, zul je de resultaten zien!

Jongetje gebruikt al zijn spaargeld om fiets te kopen voor pompbediende zodat hij naar werk kan

Tweede Kamer wil dat kindje bij geboorte naam van beide ouders kan krijgen