in

Koppel verliest pasgeboren baby in ziekenhuis – 4 dagen later krijgen ze telefoontje van verpleegster dat alles verandert

Voor veel jonge stelletjes is het een droom om een eigen gezinnetje te starten. Daarom waren Katie en Josh Butler dan ook in de wolken toen ze te horen kregen dat ze een baby verwachtten.

Hoewel hun hoop en verlangens was van korte duur, nog voor ze konden genieten van het ouderschap.

Want toen Katie een echografie kreeg na 20 weken zwangerschap, ontdekten ze dat er iets verkeerd was. De dokters konden niet onmiddellijk zeggen wat er precies verkeerd was, maar dat het niet al te goed was, was duidelijk.

En zo begon een emotionele rollercoaster… eentje die veel verschillende richtingen zou uit gaan.

Nadat Dewey werd geboren, het kindje van Katie en Josh Butler, werd hij naar de spoedgevallen gebracht in een poging om zijn leven te redden. Jammer genoeg was dat nog niet genoeg. Dewey overleed namelijk na 132 vechten. Zijn hartje kon het niet meer aan na een chirurgische ingreep om hem te voeden via een dun buisje.

Natuurlijk waren Katie en Josh volledig verslagen. Ze waren overtuigd dat Dewey zijn medische strijd zou winnen, en dus was het een keiharde stomp in de maag toen hij stierf.

Lees ook  Dit is hoe Steve Jobs’ dochter Eva leeft nadat ze 155 miljard heeft geërfd

“Ik voelde me zo schuldig maar er was ook een soort opluchting. Hij was eindelijk genezen en ik wist dat ik hem terug zou zien,” vertelde Katie aan Caters News Agency.

De ouders baden zelfs tot God in de hoop hem er door te halen. En toen Katie en Josh rouwden om het leven van hun dierbare Dewey, gebeurde er een mirakel.

Een van de verpleegsters van de intensieve zorgen, telefoneerde om het koppel te laten weten dat er een baby’tje was op de vijfde verdieping die een mama en papa nodig had. De jongen, Brax, had verschillende gezondheidsproblemen waardoor zijn familie niet voor hem kon zorgen.

Katie en Josh wisten niet wat ze moesten verwachten, maar vier dagen later ontmoetten ze de kleine, lieve jongen. Brax werd al na 27 weken, veel te vroeg dus, geboren. Toen hij 11 maanden was, had hij nooit het ziekenhuis verlaten. Hij had chronische ademhalingsproblemen, pulmonale hypertensie en was afhankelijk van een ademhalingstoestel.

Maar Katie en Josh kregen wel te horen dat de kans bestond dat hij zou verbeteren naarmate hij ouder werd.

Lees ook  Dronken vrouw (21) wordt aangehouden en belt dronken vriendin (22) om haar op te halen

Er bestond geen twijfel over voor wat het koppel hierna zou doen. Ze namen Brax mee naar huis en werden zijn nieuwe pleegouders. Toen ze enkele maanden daarna goedkeuring kregen, adopteerden ze de jongen.

“Eenmaal we hem naar meenamen naar huis, begon zijn gezondheid te verbeteren. Hij heeft nog steeds zuurstof nodig maar zijn motoriek en voeding is al veel verbeterd. Hij kent ons en lacht naar ons. Onze familie heeft hem echt aanvaard. We hebben al deze liefde omdat we de liefde voor Dewey willen geven aan Brax.”

We wensen Katie en Josh een leven lang geluk met de kleine Brax. Wat er met Dewey gebeurde is ongelofelijk triest maar er is licht aan het eind van de tunnel voor de familie, in de vorm van een ander kwetsbaar kindje waar ze kunnen voor zorgen.

Deel dit verhaal als je gelooft in de goedheid van de mens en als je Katie en Josh ook het allerbeste toewenst, en iedereen met een gelijkaardig treurig verhaal!

Politie hoort raar geluid uit berg aarde – kijken dichter en ontdekken de lelijke waarheid

Cayla Wilson: Tragisch verhaal toont ondenkbare gevolgen van rijden met drugs