in

Koppel sluit hun tweelingbaby’s 4 dagen op om te gaan feesten. Een van de kindjes sterft.

Ze gingen stappen, terwijl hun baby’tjes thuis waren, hongerig en moederziel alleen opgesloten.

De meeste ouders laten hun pasgeboren kind geen minuut alleen, toch tijdens de eerste maanden niet. Maar dit wrede echtpaar liet hun pasgeboren tweelingbaby’s dagenlang helemaal alleen zonder toezicht van een volwassene. Ze waren 16 weken jong, en hadden dus constante zorg en aandacht nodig. Tevergeefs. Hun ouders lieten hen alleen thuis, hongerig, want ze wilden gaan stappen.

De 23-jarige Russische moeder Margarita Yanayeva en haar 35-jarige partner Alexey hadden gelogen tegen hun vrienden en hadden verteld dat hun baby’s in het ziekenhuis laten voor een behandeling tegen coronavirus. Dat meldt Daily Mail. Het paar begon vervolgens aan een vier dagen durende zuippartij, terwijl hun kinderen hongerig thuis zaten, alleen, zonder iemand die voor hen zorgde.

“Vier dagen lang kregen de kinderen geen eten, en hadden ze niemand ingeschakeld die de zorg voor de kinderen tijdelijk kon opnemen,” vertelde een onderzoeker. In plaats van voor hun kinderen te zorgen, of in elk geval iemand te vinden die dat kon doen, “stelden de ouders hun kinderen bloot aan honger, een tekort aan hygiëne en lieten ze de kinderen in een erbarmelijke toestand achter.”

Lees ook  Meisje (2) krijgt in restaurant wasmiddel in plaats van fruitsap: riskeert slokdarm te verliezen

De grootmoeder van de kinderen had geprobeerd om de ouders te bereiken via de telefoon. Ze wist dat het gebied in quarantaine was en werd ongerust toen ze niemand kon bereiken. Daarop contacteerde ze de politie en de tweelingen werden later aangetroffen. Ze waren opgesloten door Margarita en Alexey.

De jongetjes werden naar een ziekenhuis gebracht.

The Mirror meldt dat het de grootmoeder was die de kinderen aantrof in een “verontrustende” toestand. Een van de twee baby’s, het jongetje, kwam helaas te overlijden na een coma, terwijl zijn zusje nog vecht voor haar leven.

Het echtpaar, die de tweeling compleet verwaarloosde, staat een veroordeling te wachten voor het niet vervullen van hun ouderlijke verantwoordelijkheden en het in het gevaar brengen van hun leven. Als ze veroordeeld worden voor moord, riskeren ze een celstraf van 20 jaar.

Onlangs vond een gelijkaardig incident plaats, in het Amerikaanse Arizona. De 23-jarige Anthony Martinez en 26-jarige Elizabeth Martinez hadden hun kinderen van 6 en 7 jaar oud opgesloten in een kast. De politie zegt dat ze een maand lang werden opgesloten in de kast zonde eten. Hun 6-jarige zoontje kwam te overlijden. Dat meldt Arizona Central.

Lees ook  Saoedi-Arabië executeert meid nadat ze haar baas doodde die haar probeerde aan te randen.

Agenten troffen de jongen aan nadat ze een noodoproep hadden binnengekregen over een bewusteloos kind. Bij aankomst troffen ze het levenloze lichaam aan van de 6-jarige jongen, die hevig ondervoed was maar geen zichtbare tekenen van trauma had opgelopen. Alle hulp kwam te laat.

Toen de ouders ondervraagd werden, vertelden ze dat ze hun kinderen hadden opgesloten in de kast als straf, “omdat ze eten hadden gestolen uit de koelkast ’s nachts, terwijl hun ouders sliepen,” aldus een politieverklaring. Terwijl ze in de kast zaten, weigerden de ouders hen voedsel te geven.

De grootmoeder van de jongen, de 50-jarige Ann Martinez, was akkoord gegaan met de harde straf die de jongens hadden gekregen. Zowel de ouders als de grootmoeder werden gearresteerd en riskeren een veroordeling voor doodslag. Ze worden aangeklaagd voor kindermishandeling.

In het verslag, gepubliceerd in maart dit jaar, staat dat hun andere kinderen van 7, 4 en 2 werden opgenomen door de dienst kinderbescherming van Arizona.

Man rent 9 maanden lang elke dag en deelt zijn succesvolle afvalverhaal

Kat met twee gezichten’ wordt vader van twee kittens die ieder één van zijn kleuren heeft