in

Koppel redt hond die dreigt te verdrinken – dankzij hun redding heeft hij gouden mandje gevonden

“Ik denk dat iemand de hond uit zijn boot heeft gegooid, en ik denk dat de hond gewoon niet wist wat hij moest doen,” vertelde Quenton Champ, die in het water sprong om zijn leven te redden. Nu heeft Freddy een nieuwe kans op geluk gekregen.

Het is geen alledaags verschijnsel, een hond die zielsalleen in een enorm meer zwemt. Toch overkwam dit vorige week Rebecca Champ.

Rebecca woont nabij Lake Houston in Texas. Haar man Quenten zag met zijn verrekijker toevallig een hond die midden op meer voor zijn leven zwom. Snel stapten op hun boot om de viervoeter te redden, voordat het te laat was.

Lees ook  Overval was 'complete nachtmerrie', zegt de moeder van Nikkie de Jager

De opgenomen beelden laten zien dat ze de gestreste hond wisten te redden en kalmeren. “Op het moment dat we daar aankwamen, zag je het hoofd op en neer gaan. Hij stond op het punt om op te geven,” vertelde Rebecca aan KHOU.

“Ik denk dat iemand de hond uit zijn boot heeft gegooid, en ik denk dat de hond gewoon niet wist wat hij moest doen,” voegde Quenton eraan toe.

Gelukkig was het stel op tijd! Het dier was koud, vermoeid en geschrokken van alles wat hij had meegemaakt, maar bevond zich voor de rest in een goede toestand.

De vastberadenheid van dit koppel redde zijn leven en hij was ze erg dankbaar! Het gezin wist echter dat ze de hond, Freddy, niet konden houden.

Lees ook  Kattenmoordenaar schiet huisdier van buur dood nadat ze op hek tussen hun tuinen was gesprongen.

Het duurde niet lang voordat hij een gouden mandje vond! Een vriend van Quenton, John Hall, zag het bericht van de redding op sociale media en nam contact met hem op.

“Hij is een heel mooie hond, en toen ik hem zag, werd ik verliefd op hem,” vertelde Demetria Hall, de vrouw van John. “Hij kwam naar me toe en begon met mijn dochter te spelen. Ik hou van hem.”

“Hij weet dat hij thuis is,” voegde John eraan toe. En hij verdient het!

Vroedvrouw ziet detail in echografie van tweelingen – zegt dat moeder abortus moet plegen

Gaby Blaaser gaat een stapje te ver met deze nieuwe trend…