in

Koppel poseert met hun unieke zesling: kijk nu wanneer de zussen zich 30 jaar later herenigen

Janet en Graham Walton wilden niets liever dan ouders worden.

Maar wat begon als een natuurlijke wens voor kinderen, ontwikkelde zich al snel in een levenslange job voor het koppel.

Vele jaren probeerde het koppel keer op keer om zwanger te worden. Maar, zonder geluk.

Als laatste redmiddel probeerde het echtpaar een vruchtbaarheidsbehandeling. Helaas mislukte ook dit. Na twaalf keer proberen, was Janet nu nog steeds niet zwanger.

Maar net wanneer het koppel het wou opgeven, gebeurde een mirakel. Bij hun dertiende vruchtbaarheidsbehandeling geraakte Janet eindelijk zwanger.

Na het positieve nieuws gehoord te hebben, voelden Janet en Graham zich in de zevende hemel.

Al hun zorgen waren weg, en de moeilijke tijden waren eindelijk over. Ze verwachtten vol blijdschap de geboorte van hun kind… dat was ten minste wat ze dachten. Maar toen Janet werd onderzocht in de 8ste week van haar zwangerschap, merkten de dokters op dat ze niet 1 kind droeg, maar 6!

Janet en Graham vielen vanzelfsprekend bijna van hun stoel. Ze hadden nooit verwacht dat ze zoveel kinderen zouden krijgen, en al zeker niet zoveel in 1 keer.

Janet werd snel opgenomen in het ziekenhuis en was genoodzaakt om daar te blijven tot de baby’s geboren werden. Omdat zwangerschappen van een zesling een grotere kans hebben tot miskramen, werd ze voltijds onder medisch toezicht geplaatst.

Op 18 november 1983, toen Janet in de 31ste week van haar zwangerschap was, werden zes kleine gezonde meisjes geboren. De zesling kwam ter wereld via een keizersnede in een ziekenhuis in Liverpool, Engeland. Ze waren de eerste zesling die ooit werden geboren ter wereld.

In januari 1984, leek het erop dat alle zes de baby’s zich goed aan het ontwikkelen waren, en mochten het ziekenhuis verlaten.

Lees ook  Ernstig verbrande hond wordt door brandweerman geadopteerd

“Ze werden kerngezond geboren na 31 weken. Een paar ervan moesten een tijdje in de couveuse doorbrengen omdat hun longen zich nog niet ontwikkeld hadden,” vertelde papa Graham aan The Guardian.

In die tijd, keek de hele wereld met verbijstering naar de mirakelzusjes Hannah, Ruth, Kate, Lucy, Jennie en Sarah. Hun leven zou als geen enkel ander leven ter wereld bestaan.

Janet en Graham kochten zo’n 11.000 luiers per jaar en sliepen nauwelijks tijdens de eerste jaren van hun leven.

Hun leven werd plots een eindeloze cyclus van het verversen van luiers, eten geven en korte slaappauzes.

Maar het waren niet alleen de eerste enkele jaren die stressvol en moeilijk waren voor ouders Graham en Janet.

Toen de meisjes ouder werden, hadden ze nauwelijks tijd om te ademen. Ze moesten helpen bij huistaken en activiteiten, verliefdheden en een stormachtige puberteit. Zes keer!

We hoeven je niet te vertellen dat er zo altijd wel iets was ten huize Waltons!

“Die jaren zijn voor ons een grote waas… en het enige waar ik spijt van heb is dat er niet genoeg tijd was om van hen te genieten, hoezeer we ook wilden,” vertelde Janet over haar ervaring.

Ondanks het tekort aan tijd, ging het leven gewoon door, en een iets was duidelijk: zowel Graham als Janet koesterden alle zes de kinderen en waren enorm trots op hen.

Hoewel ze handen tekort hadden voor al het werk, was het thuis altijd leuk en had iedereen plezier. Beter nog, de meisjes ontwikkelden een intense band met elkaar.

Vandaag is de zesling 34 jaar, en zijn ze een voor een bescheiden, succesvolle mensen.

Sommigen van hen zijn intussen getrouwd en hebben een eigen gezin. De jongste, Sarah, was de eerste die kinderen kreeg, toen ze beviel van haar dochter Jorgie in 2014.

Lees ook  Nieuwe beelden wolvenwelpen opgedoken: wolfjes snuffelen rond op de Veluwse heide

Het kleine meisje bracht de familie Walton nog dichter bij elkaar, en tot de grote vreugde van Janet en Graham, werden zij trotse grootouders.

Nu kunnen de twee de ontwikkeling van een baby opnieuw volgen, maar dan op een rustigere manier…

Janet is zeker en vast in de wolken met haar kleindochter.

“Ik hield zoveel van die jonge jaren. Ik kan niet zeggen dat een fase beter was dan de ander, maar er was altijd zoveel om te doen. We genoten er minder van dan dat we wilden, als we maar meer tijd hadden. Met kleinkinderen heb je nu tijd zat,” vertelde ze aan The Daily Mail.

Met zo’n grote en harmonieuze familie, zal Jorgie een prachtige jeugd beleven, daar ben ik zeker van! Hoe leuk is het dat Graham en Janet nu kunnen genieten als grootouder zonder extreme stress, gedoe en aandacht.

Wie weet, misschien krijgen ze in de toekomst nog meer kleinkinderen?

De zesling vierde niet zo lang geleden hun verjaardag samen. Hannah, Lucy, Jennie, Ruth, Kate en Sarah namen hun ouders mee op een speciaal reisje naar New York. Hun eerste vakantie samen in meer dan 10 jaar. Zeker en vast de moeite waard voor deze prachtige familie!

Overweeg aub om dit speciale en unieke familieverhaal te delen, als je ook vindt dat de zes dochters van de Waltons fantastische en prachtige jonge vrouwen zijn! Graham en Janet mogen trots zijn op hun dochters, en zeker op zichzelf!

Gepubliceerd door Dailynieuws.nl. Klik aub op ‘vind ik leuk’.

Ineens in de metro: vrouw kan haar lachen niet inhouden – let op de onverwachte reactive in de coupé

Straatmuzikant was van plan naar huis te gaan, maar dan komt er opeens nieuw publiek