in

Koppel loog over hersentumor van zoon om geld van mensen af te troggelen.

Een koppel vertelde dat hun 13-jarige zoon terminale hersenkanker had zodat ze geld konden verdienen aan zijn verzonnen ziekte. Robert Long (47) en Ginny Long (34) worden nu vervolgd wegens kindermishandeling en negen fraudeaanklachten. Het koppel uit Florida in de VS had hun zoon ervan overtuigd dat hij niet lang meer te leven had en hielden de schijn op met Facebookberichten en GoFundMe pagina’s. Ze zamelden naar verluidt meer dan 1.000 dollar in en waren ook begonnen met de verkoop van T-shirts om hun zoon te “steunen.” Donderdag werden ze uiteindelijk aangehouden.

Lees ook  Rouwende hond wil zijn overleden baasje niet verlaten.

In december postte mevrouw Long het volgende op Facebook:

“Het was een wonder dat de jongen drie dagen na Kerstmis nog leefde en de enige persoon die weet wanneer hij zal gaan is God.”

Hun zoon bekende aan de agenten dat zijn moeder hem negen maanden geleden vertelde dat hij aan het sterven was. De moeder had de jongen wijsgemaakt dat hij een ernstige hersentumor had. De ouders werden gearresteerd nadat een bezorgde schoolmedewerker de politie contacteerde.

Lees ook  102-jarige denkt dat familie vermoord werd in de Holocaust. 70 jaar later ziet hij een vertrouwd gezicht en stort in.

De jongen werd bij de ouders weggehaald.

Man leed hersenbloeding nadat hij 25 blikjes Monster en Red Bull opslurpte.

“Vermiste” hond die 10 jaar geleden dood werd verklaard, daagt mysterieus terug op.