in

Koppel adopteert hangbuikzwijntje uit dierenopvang om haar daarna te slachten en op te eten

Afgelopen maand adopteerde een koppel, Austin Manson Forget en Laura Combes, het hangbuikzwijntje Molly. Het diertje werd meegenomen van het Rescue and Sanctuary for Threatened Animals (RASTA) in de Canadese stad Vancouver.

Maar als ze wisten wat het koppel met het zwijntje zou doen hadden ze haar nooit meegekregen, schreef RASTA op Facebook!

Er was nog geen maand voorbij of het koppel had het diertje geslachten en opgegeten. Om de situatie nog erger te maken schepte de man er online ook nog eens over op.

Lees ook  Boze ouders na optreden K3: kinderen krijgen er nachtmerries van

In Canada is het helaas niet verboden om een huisdier te doden en daarna op te eten. Vooralsnog kan het koppel alleen maar geen enkel dier meer adopteren. Daarnaast zijn er natuurlijk vele woedende mensen die op sociale media hun ongenoegen uiten.

RASTA schrijft op Facebookpagina dat ze vanaf nu geen andere dieren, op honden en katten na, niet meer laten adopteren. Het risico dat ze op iemands bordje belanden is gewoonweg te groot. Alhoewel het koppel mondeling en schriftelijk akkoord was gegaan dat het zwijntje geadopteerd zou worden als huisdier en niet als voedsel, hebben ze zich daar niets van aangetrokken.

Lees ook  Goede leugenaars bezitten drie specifieke kenmerken

Volgens Victoria Buzz plaatste de man een paar dagen geleden een post met zijn verontschuldigingen, maar deze is inmiddels niet meer online.

Het is ongelooflijk wat dit koppel heeft gedaan. Een gered dier hoort niet op een bord te eindigen!

Apple moet herhaaldelijk de hulpdiensten bellen omdat werknemers op de nieuwe campus maar tegen de glazen ramen blijven stoten.

Een paar vindt verlaten hond langs kant van de weg – snijden zak weg en maken een vreselijke ontdekking