in

Kleine jongen koopt in de winkel met z’n eigen zakgeld rozen voor een heel hartverwarmende levering.

Kinderen hebben soms de liefste ideeën die een grote impact hebben op het leven van anderen. Soms moeten we alleen maar een vriendelijk gebaar van een kind zien om eraan herinnerd te worden dat de kleinste dingen iemands dag kunnen goedmaken. Neem een voorbeeld aan Oliver Davis.

Het enige wat de vijfjarige uit Kansas in de VS vorig jaar voor Kerstmis wilde was een politiekostuum.

“Ik wil politieman worden en bloemen geven aan oudere mensen”, zei Oliver. “Politieagenten helpen mensen en pakken slechteriken.”

Lees ook  Een bizar fenomeen: deze man had 22 jaar lang constipatie totdat de arts 13 kg feces verwijderde

Toen hij in de zomer een mini-politiemotorfiets kreeg werd het menens. “De politie van Leawood had een open dag en hij ging ernaartoe met zijn motorfiets om met hen te praten en koekjes uit te delen. Dan kreeg hij een officiële brief van hen”, zei Brandi Davis, zijn moeder.

Vanaf dan begon Oliver’s echte politiewerk. Naast het brengen van koekjes naar zijn favoriete agenten, charmeerde hij ook de inwoners van een lokaal bejaardentehuis.

Lees ook  Straatkat weigert te eten tenzij voedsel in een zakje zit: Ze volgen haar voor een dag en ontdekken haar geheim

“Agent” Oliver gebruikte zijn eigen zakgeld om boeketjes bloemen te kopen voor de bejaarden.

“Ik wil gewoon iemand doen glimlachen”, zei hij in een video opgenomen door zijn moeder. En lachen doen ze wanneer de jongen zijn opwachting maakt en de “bekeuringen” uitdeelt. Hij geeft een roos aan alle bejaarde personen met een kaartje dat leest: “Je hebt een bekeuring gekregen omdat je te lief bent!”

Als dit je hart niet verwarmt dan weten we het ook niet meer!

4 kinderen vinden ouders dood op de vloer. Dan merken ze wat er op papa’s gezicht zit.

Pizza Hut maakt dodelijke vergissing waardoor 2-jarige vechtend voor zijn leven in het ziekenhuis belandt.