in

Klein meisje schreeuwt plotseling tijdens het paaseieren rapen. De gefilmde beelden bezorgen me kippenvel.

Naar paaseieren zoeken is een van de leukste dingen van Pasen! De felgekleurde eieren kunnen overal liggen en kinderen wereldwijd hebben dolle pret om ze allemaal zo snel mogelijk te vinden. Toen dit kleine meisje paaseieren begon te rapen, was ze erg geconcentreerd. Nadat ze alle eieren langs de zijkant van de tuin gevonden had, wendde ze haar aandacht tot de anderen. Ze had geen idee dat er een sissend wezen op zoek was naar dezelfde eieren!

Lees ook  Papa op trein merkt bevroren voeten van dakloze man op en trekt gloednieuwe laarzen van €220 uit.

Hoewel het een raar zicht lijkt om slangen eieren te zien eten, is het eigenlijk een essentieel onderdeel van hun dieet. Eieren zijn een voortreffelijke bron van proteïnen, net zoals vogels, muizen, kikkers en kleine knaagdieren. Bovendien zullen eieren nooit proberen om te ontsnappen!

Daarom begon deze slang meteen naar het ei te kronkelen van zodra papa het op de grond gelegd had. Maar dan kwam het meisje te dicht bij het ei. De slang deed waar ze gekend om staan: ze siste en probeerde te bijten!

Lees ook  Moeder opent nooduitgang en loopt over vliegtuigvleugel omdat ze het ‘te warm’ had

Gelukkig was het meisje ver genoeg zodat de slang haar niet kon bereiken! Ze krijste luid en de familie kwam aangerend om te zien wat er aan de hand was. Toen zagen ze het sissende wezen en keken toe hoe het haar ei probeerde op te eisen!

Bekijk het bloedstollende moment hieronder!

Manke zwerfhond leefde al 7 jaar op straat, totdat de redders arriveren.

Hoe een zwaar auto-ongeluk het leven van deze 24-jarige studente redde