in

Klein jongetje ligt ziek op de bank, dan ziet de moeder wat opmerkelijks als ze de kamer inloopt

We hebben allemaal wel eens een zieke dag gehad, waar je erg bedroefd bent en op de bank ligt , jezelf zielig vindt, terwijl je gewoon wacht om snel beter te worden.

Op zulke momenten wordt een troostende knuffel erg gewaardeerd, daarnaast heb je ook veel liefde en zorg nodig.

De moeder van de zieke jongen, uit de onderstaande video, moest even de woonkamer verlaten. Toen ze terugkwam om haar zieke zoon te zoeken, kon ze haar ogen niet geloven. De familiehond, Toby, had gekozen om de zorg en het comfort van de zieke jongen op zich te nemen.

Lees ook  “U doet me pijn!” Oude vrouw (93) wordt naar gevangenis gesleept omdat ze de huur voor haar huis niet had betaald

Toby moet hebben gevoeld dat de kleine jongen wat comfort nodig had, waarna de hond op de bank is gesprongen, en hem is gaan knuffelen.

Het prachtige beeld heeft natuurlijk het hart van de moeder doen smelten – en de clip heeft ook veel succes op YouTube gehad, waar het meer dan 3 miljoen keer bekeken is.

Lees ook  Weggelopen van auto, verzekering betaalt niets

Bekijk het zelf in de onderstaande video. Als je het een toffe video vindt, vergeet dan niet het artikel te delen met je vrienden en familie op Facebook!

Deze baby verraste iedereen met zijn unieke haar – zie dan hoe hij er een jaar later uitziet

Utopia moet noodgedwongen stoppen na viereneenhalf (!) jaar