in

Klant geeft per ongeluk 1,2 miljoen fooi

Een fooitje geven voor de service nadat je lekker hebt gegeten bij een restaurant is beleefd, maar je kan ook overdrijven. Zo gaf een man uit het Schotse Inverurie per ongeluk een wel hele dikke fooi nadat hij had gedineerd bij een Indiaas restaurant. Sympathiek zou je denken, maar nadat restauranteigenaar Abdul Wahid de bon in zijn handen gedrukt kreeg, schrok hij zich een ongeluk. De onoplettende klant had namelijk 1 miljoen pond, zo’n 1,2 miljoen euro, aan fooi gegeven.

De Schot die met twee vrienden ging dineren in het restaurant moest nadat ze hadden gegeten een rekening van ongeveer 120 euro betalen. “Hij vroeg of hij zelf het bedrag mocht intoetsen op de betaalautomaat, maar het apparaat geweigerde steeds de betaling. Ik nam contact op met mijn bank die mij een beveiligingsnummer gaf waarmee het wel moest lukken,” Aldus Abdul. “Toen ik tien minuten later de betaalautomaat weer oppakte geloofde ik mijn ogen niet. Ik zag tot mijn schrik dat de beste man 1 miljoen pond bij mij had afgerekend en zei: “oh mijn god vriend, wat heb je gedaan?”

Lees ook  Gootsteenontstopper in handgelpompje Ikea: klanten lopen brandwonden op

Friday, July 22nd, 2016, Aberdeen, Scotland. A restaurant owner was left speechless after a customer accidentally paid more than £1 MILLION for a three-course meal. Pictured is the receipt for the meal at Rajpoot Indian Restaurant in Inverurie where a customer was accidently billed over a million pounds for their meal. (PIC: Newsline Media)

Lees ook  Deze vader kat weigert de zijde van de moeder te verlaten voor de bevalling – kijk zijn reactie bij de geboorte

De onfortuinlijke klant was geschokt en nam direct contact op met zijn bank om ze te laten weten dat de transactie een foutje was geweest. De man had waarschijnlijk een paar nulletje te veel ingedrukt toen hij zelf het bedrag invoerde op de betaalautomaat. De klant, die anoniem wenst te blijven, liet weten dat dit zijn duurste etentje ooit is geweest en dat hij het nog steeds niet kan geloven. De man kreeg uiteindelijk de fooi volledig teruggestort en zal voortaan beter opletten wanneer hij een extraatje geeft. Jammer genoeg is Abdul Wahid geen miljonair geworden, maar als dank gaf de klant hem toch nog 1.418 pond fooi.

Onbeschofte vrouw blokkeert met paardenstaart televisiescherm in vliegtuig van man achter haar. Maar dan gebeurt er DIT!

Klein meisje staart in de ogen van een stervende hond. Wat enkele seconden later volgt? Een wonder!