in

Kitten en uil zijn beste maatjes geworden, bekijk hun aandoenlijke foto’s

Japan is een ontzettend interessant land. Het land heeft een rijke historie en cultuur. Er zijn veel dingen te vinden waarvan wij Nederlanders erg gek van zouden op kijken. Een goed voorbeeld daarvan zijn de zogenaamde katten cafés.

Katten cafés zijn cafés met het thema katten. De cafés zijn daarnaast gevuld met katten, die de bezoekers mogen aaien. Dit soort dieren cafés zijn erg populair in Japan. De redenen zijn dat in veel appartementen dieren verboden zijn en dat de werkdruk erg hoog is. Even met een kat knuffel is natuurlijk hartstikke relaxend.

Lees ook  Realityster moet tijdens parade op scooter rijden terwijl wrede pestkoppen haar treiteren omwille van haar uiterlijk.

Het zijn niet alleen katten, ook zijn er cafés met egels, uilen en andere dieren. Het klinkt allemaal te gek voor woorden, maar het bestaat daadwerkelijk. Er zijn gelukkig strikte regels in de omgang van de dieren.

Een van de cafés is Hukulou Coffee Shop in Osaka, Japan. Twee dieren, die normaal niet zo snel vrienden zullen worden, hebben hier een speciale band opgebouwd. Een vijf jaar oude uil genaamd Fuku-chan is beste maatjes geworden met een kitten genaamd Marimo.

 

Fuku-chan leefde in eerste instantie alleen in het uil café. De eigenaar van de winkel, Ritsuko Nagaraha, merkte op dat de uil nogal eenzaam was. Nagaraha besloot om een maatje voor Fuku-chan te zoeken. Uiteindelijk werd Marimo, de kat, het beste maatje van Fuku-chan. Het lijkt een aparte combi, maar de twee kunnen niet zonder elkaar.

Lees ook  André Hazes geeft toe dat hij Monique Westenberg totaal vernederd heeft

Het is erg bijzonder om te zien. Dieren die ondanks hun enorme verschillen beste maatjes worden.

Soms kunnen wij mensen nog eens wat leren van het dierenrijk. Deel deze foto’s met je vrienden en bekijk meer van de twee in de onderstaande video.

Mishandelde hond beland in een politiebureau, waar hij vind waar hij al die tijd naar op zoek was

Onderzoek toont aan: mannen en vrouwen kunnen even goed autorijden