in

Deze kinderen vinden een auto begraven in de achtertuin en 40 jaar later kan de politie de misdaad oplossen

Veel kinderen dromen om iets spannends te vinden in hun achtertuin. Misschien iets ouds dat veel geld waard is – of iets dat gewoon een mysterieus verhaal vertelt.

Maar wat deze kinderen vonden in hun achtertuin in Los Angeles, eind de jaren 70, overtreffen de meeste ontdekkingen!

Op een dag speelden deze kinderen buiten hun familiehuis op de boerderij en groeven ze in de grond. We kunnen aannemen dat de landeigenaren niet zo blij waren met het graven van de kinderen, maar al snel zouden ze iets vinden dat wereldwijd op de voorpagina’s van de kranten stond.

Plots voelden ze dat er iets hards onder de grond begraven lag en ze namen dan onmiddellijk contact op met de politie. Het bleek namelijk het dak van een auto te zijn die de kinderen met hun schoppen voelden. De politie kwam dan met graafmachines langs en de auto werd opgegraven, zo schrijft de auto-blog jalopnik.

Het bleek dat de kinderen een Ferrari Dino 246 GTS uit 1974 hadden gevonden, die nog steeds in goede staat onder de grond zat. De plaats was eerder een zwembad en iemand had de auto in het zwembad geplaatst en dan begraven.

Lees ook  Zien we dat goed? Is André weer samen met Monique?

Het was echter niet duidelijk wie de auto had begraven. Het was een echt mysterie!

Na politieonderzoek werden de geregistreerde eigenaars van de auto ontdekt en zij hadden de auto vele jaren geleden als gestolen aangegeven.

De verzekeringsmaatschappij die de verzekeringspremies had betaald aan de eigenaars van de auto heeft de auto nu verkocht aan de hoogste bieder.

Het was een man genaamd Brad Howard die de auto kocht voor ongeveer 7.000 euro. Hij was niet echt geïnteresseerd in het spannende verleden van de auto, hij had gewoon altijd al zo’n auto willen hebben.

Maar dit zou niet het laatste zijn dat over deze Ferrari werd geschreven. Journalist Greg Sharp van AutoWeek koos ervoor om te proberen het mysterieuze verhaal achter de Ferrari Dino te achterhalen, zo schrijft Jalopnik.

Lees ook  Oh jee: déze namen bestaan over een paar jaar waarschijnlijk niet meer!

En net zoals de rapporten aantoonden, was er inderdaad een misdaad gepleegd, maar niet op dezelfde manier dat de politie eerder dacht.

Het echtpaar dat de Ferrari bezat, was blut en had niet langer de mogelijkheden om in het bezit te zijn van een luxe auto. Ze waren echter zo gehecht aan de auto dat ze de wagen niet wilden verkopen. Ze kamen toen op het idee om te liegen en de verzekeringsmaatschappij te vertellen dat de auto gestolen was, terwijl de auto werd verstopt.

En waar besloten ze deze wagen te verstoppen?

In een leeg zwembad!

Het paar slaagde erin om hun verzekeringsgeld te ontvangen, maar waarom ze nooit terug kwamen om de auto op te graven, blijft een raadsel.

Het moet een spannend moment geweest zijn toen de kinderen de verborgen Ferrari ontdekten. Als kind konden we alleen maar dromen om zo’m mysterie in de tuin te mogen vinden!

Diepbedroefde hondeneigenaar gaat extreem ver om zijn vermiste hond terug te vinden.

Hondje wordt alleen achtergelaten in park en laat dagenlang niemand haar helpen